,

Vrei ce-i mai bun? Ai ce-i mai bun!

You wanted the best, you’ve got the best! The hottest brands in the world!

In ultimii 14 ani de cand s-a infiintat firma, am avut un scop : sa oferim cele mai bune solutii la cel mai bun pret! Astazi putem afirma cu bucurie ca firmele reprezentate de noi sunt printre cele mai bune in lume, majoritatea avand un pret mult sub clasa din care fac parte.

Produsele acestea au multumit clientii nostrii prin fiabilitate si calitate. Iata despre cine este vorba:

GoldenEar – boxe high end la preturi accesibile. Sunt revelatia ultimelor targuri internationale, prezentarile lor fiind declarate cele mai bune de majoritatea criticilor (avand si pretul o fractiune din pretul altor sisteme similare). Fiecare produs a luat cel putin un premiu Best Of… la lansare, iar difuzoarele de tavan sunt considerate singurele din lume ce pot reda sunetul surround fara ca sa sunetul sa fie perceput ca venind de sus.

Fortress Seating – fotolii home cinema – singura alegere a tuturor starurilor din USA. Toate produsele folosesc cele mai bune materiale, fiecare produs se face la comanda exact dupa dorinta clientului. De aceea sunt considerate cele mai bune din lume!

ATI Amplifier Technologies – module de amplificare. Fabrica este de fapt un furnizor de produse OEM fabricate in USA pentru cele mai mari nume din industrie. Ultimul model seria AT6000 Reference a fost declarat amplificatorului anului de mai multe reviste prestigioase. Cel mai bun sunet vine la un sfert din pretul produselor similare.

QMotion – rulouri si draperii fara fir. Singurele draperii cu baterii din lume precum si cele mai silentioase, cea mai mare garantie si durata de viata a bateriilor pentru rulourile electrice cu baterii. O solutie foarte practica ce te scuteste de constructori care iti fac santuri pentru cabluri noi prin casa, QMotion doar se aplica pe fereastra si se pornesc.

Screen Innovations – ecrane pentru videoproiectie. Cele mai bune ecrane din lume in rejectarea luminii ambientale, astfel seria Black Diamond si Slate pot fi instalate acum si in spatii in care inainte era exclusa folosirea unui videoproiector.

Amina – difuzoare invizibile. Considerata cea mai buna solutie din lume pentru difuzoare de acest gen, Amina au realizat difuzoare care se ingroapa in perete si reusesc sa redea o calitate deosebita a sunetului.

Instalarea unui difuzor Amina

D-Box – sistem de miscare a scaunului pentru integrare in film/jocuri. Cel mai bun sistem din lume ce face ca miscarea din imaginile unui film sau jos sa fie transmisa fotoliului printr-un sistem avansat de pistoane care ridica sau coboara scaunul. Filmele si jocurile sunt codate special de catre producator astfel ca miscarea sa fie cat mai reala.

Videotree – televizoare rezistente la umiditate. Fabricate integral in Anglia, aceste televizoare se remarca prin design, fiabilitate si calitate deosebita, fiind solutiile alese de clienti de top din intreaga lume. Cea mai buna varianta pentru baie, bucatarie, spa si chiar in exterior.

Steinway Lyngdorf – audio high-end. Un nume celebru cu performante audio la superlativ completate cu design clasic ce emana un aer regal. Procesorul de sunet este considerat cel mai bun din lume, reusind sa faca orice camera sa sune ca intr-un home theater foarte bine tratat acustic.

Panamorph – lentile anamorfice. Cele mai bune lentile pentru o proiectie lata, 21:9 asa cum majoritatea regizorilor au conceput si realizat filmele. Sunt singura alegere in majoritatea salilor home cinema care se respecta.

TruAudio – sisteme audio rezidential. O firma mai putin cunoscuta, dar foarte prezenta pe piata americana, TruAudio s-a diferentiat de multe alte firme pentru ca au refuzat ca produsele lor sa fie vandute pe internet in favoarea instalarii lor corecte prin firme de specialitate si astfel pastrarea calitatii.

Au solutii premiate pentru multiroom, media room, home theater, sunet de exterior si multe accesorii.

Control4 – sistem smarthome. Unul din pionierii automatizarii accesibile pentru toata lumea si cu multe brevete si produse revolutionare, Control4 este in continuare printre cele mai bune si complete sisteme de pe piata, majoritatea spunand ca ofera cea mai buna performanta pentru pretul cerut.

Cloud Electronics – echipamente public adress. Fabricate majoritar in UK, Cloud au solutii pentru distributia sunetului in spatii comerciale, avand o fiabilitate deosebita (5 ani garantie), sunet foarte bun, solutii practice de transmitere si control si o multitudine de setari accesibile instalatorului, dar cu acces limitat utilizatorului reducand astfel erorile in utilizare. Folosit in hoteluri, mall-uri si alte spatii de top.

Coda Audio – sisteme audio de putere. Firma fiica a BMS (producator ale carui difuzoare de top se regasesc in cele mai bune boxe din lume) Coda Audio a crescut de la an la an, ultimele linii de produse fiind considerate printre cele mai bune din lume, mentinandu-si un pret mult mai mic comparativ cu alte produse de la acelasi nivel.

Heatmiser – termostate. Una dintre cele mai vechi firme din UK, Heatmiser a castigat anul trecut titlul de cel mai bun termostat pentru incalzirea in pardoseala pentru ultima serie NEO, serie care este si controlabila total de pe internet.

Fulcrum Acoustic – boxe de putere. Nascuta din dorinta de perfectiune a unuia dintre cei mai buni designeri de boxe din lume, Fulcrum a reusit in cativa ani sa fie singura optiune pentru cele mai mari cluburi din USA si sa fie incadrata in TOP5 cele mai bune boxe de sonorizare din lume.

Multumim trupei Kiss :) – doar pentru cunoscatori!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *