,

SpeakerCraft – Măiestria sunetului

Cu o istorie de peste 40 de ani și cu multe realizări de-a lungul ei, SpeakerCraft au devenit ALEGEREA integratorilor de sisteme audio, pentru sunetul superior și designul deosebit. Au descoperit și integrat în produsele lor sisteme ce promit un sunet mai bun și instalare și orientare ușoară – nu degeaba fiind numiți inventatorii difuzoarelor cu montare in perete.

Au fost primii care au reușit să dea afară boxele mari și inestetice și să le înlocuiască cu difuzoare în pereți și ulterior în tavan, cu o calitate similară și design net superior. Astfel sistemul audio a putut fi instalat din, preponderant într-o singură cameră, în toate camerele – iar muzica acum te poate urmări oriunde prin casă.

Este cel mai mare producător de produse audio “custom install” având vândute milioane de difuzoare.

Printre invențiile lor: difuzoarele de perete, distribuția uniformă a sunetului prin WavePlane, difuzor de înalte orientabil și difuzorul de tavan orientabil cu totul.

Serile de difuzoare au timbru audio ce se regăsește în alte boxe sau modele din aceeași serie, pentru a asigura un sunet consistent, uniform și corect, indiferent de sistemul audio sau spațiul de instalare (mai jos un tabel ce ajută în alegerea corectă a difuzoarelor în funcție de aplicație)

Soluții pentru orice cerință

Seria AIM

A fost concepută în ideea că instalarea difuzoarelor este de cele mai multe ori departe de a fi ideală datorită decorului, corpurilor de iluminat sau a grilelor pentru încălzire/răcire. Cu woofere și tweetere ce se pot orienta independent, difuzoarele AIM permit întregului ansamblu să fie direcționat spre zona de ascultare. Ascultătorul va obține maximul din sunetul stereo sau surround. Este cea mai vândută serie datorită performanțelor ei.

Seria CRS (Custom Round Series) – cu un sunet superior datorită materialelor folosite și WavePlane ce permite dispersia mai bună a sunetului. Orientarea în acestă serie este pe calitatea sunetului.

Pentru camerele home cinema și media room sunt disponibile difuzoare în perete și tavan specializate și ce oferă sunetul, dispersia și presiunea necesare acestor sisteme, inclusiv soluții pentru surroundul imersiv. Toate cu un profil aproape invizibil.

Cu totul deosebit este AIM Series2 ce are 4 difuzoare orientabile ce lucrează împreună, find ideal pentru surround.

Difuzoarele DT, disponibile cu și fără tehnologia AIM, reușesc să redea un sunet stereo dintr-o singură incintă acustică.

Subwooferele vin în soluții clasice de podea dar și în perete pentru un design final neobstructiv al camerei.

Nici designul exterior nu a fost lăsat deoparte, masca exterioară find fără margine, doar o grilă de metal subțire ce poate fi vopsită cu aceeași culoare ca tavanul sau peretele în care se integrează.

MIX&MATCH – deoarece sunt multe modele disponibile și diferă ca mărime, formă sau sunet – o alegere corectă poate fi dificilă. Pentru aceasta Speakercraft a creat numere pentru modele diferite pentru a fi ușor de ales: poți folosi din seria FIVE :

  • Profile AIM Cinema FIVE pentru canalele stânga, centru, dreapta
  • AIM 272 seria 2 pentru surround imersiv din tavan și
  • Profile AIM LCR 5 FIVE pentru surroundul central și spate din pereți într-un sistem 7.1.4.
C:\Users\Viv\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\theater brochure.jpg

Din ofertă nu lipsesc soluțiile de exterior, rezistente la intemperii. Boxe pentru terasă seria OE ( dar care sună atât de bine că pot fi instalate oriunde în casă), sistem complet cu sateliți instalabili la nivelul solului și subwoofer îngropat Terrazza precum și boxele în formă de piatră.

C:\Users\Viv\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\speakercraft-outdoor.jpg

Nu în ultimul rând soluția este completă prin amplificatoarele oferite și, mai ales, prin amplificatorul multiroom cu streamer și control integrat.

Pentru soluțiile comerciale sunt disponibile modelele 100V și 64W cu performanțe extraordinare.

Seria completă este disponibilă aici:

Nu ezita să ne contactezi pentru a discuta cu un consultant despre proiectul tău. 

Mai multe detalii pe site-ul SpeakerCraft https://www.speakercraft.com/

Pentru distribuția acestor produse contactați-ne la adresa de e-mail.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *