,

Screen Innovations – cea mai buna alegere pentru un ecran video

Despre Screen Innovations am tot scris pe acest site dar fiindca ei nu se “astimpara” si creaza produse noi extraordinare, suntem obligati sa le prezentam si noi.

Nu vom detalia faptul ca au livrat singurul ecran in spatiu care se foloseste pe statia spatiala internationala (articol) sau faptul ca au au fost declarati cel mai bun brand de ecrane de catre profesionisti (articol), doar vom mentiona produsele revolutionare prezentate acum 2 saptamani la CEDIA 2015 in premiera, precum si vom aminti produsele lor cele mai bune.

REVOLVE – (premiul cel mai bun produs CEPRO 2015) sau “ televizor rulabil” suspendat in aer.

Materialul (acelasi ca in statia orbitala) este SLATE cu rejectia luminii ambientale din toate partile (sus/jos, stanga/dreapta), este opac astfel incat poate fi pus in fata unei ferestre in living room fara ca soarele sa treaca prin el, este instalat in tavan si nu este vizibil decat in momentul in care este lasat jos, sistemul de suspendare este unic, fiind sustinut in prin niste cabluri de otel foarte subtiri (folosite de NASA) astfel ca ecranul pare ca pluteste in aer. Cu acest ecran poti pune in sfarsit televizorul acolo unde doresti sa-l ai si nu unde se poate pune.

TRANSFORMER™ (denumit inainte Intellimask™) – de-a lungul timpului au aparut tot felul de solutii pentru a crea un ecran capabil sa redea imagini atat 21:9 cat si 16:9 (cu draperii laterale, doua ecrane suprapuse, material negru si altele) dar toate lasau loc de mult mai bine. Transformer se muleaza realmente dupa materialul redat,  transformandu-si suprafata in loc sa acopere suprafata ecranului sau sa fie sacrificata aria de vizionare.

BLACK DIAMOND – cel mai bun ecran in rejectia luminii ambientale (acum chiar mai bun prin modificarile aduse recent) reusind cea mai buna imagine intr-un mediu luminos. Rejectia luminii laterale si verticale este in proportie de 85%. Disponibil in variante cu rama subtire (ZERO EDGE) si lumina ambientala, acest ecran este un televizor gigant dar la un pret mai mic si o calitate specifica doar videoproiectoarelor.

Seria 5 Zero Edge FLEX– acum aceasta serie este imbunatatita cu material flexibil ce face posibila instalarea in orice spatiu sau pentru aplicatii comerciale cu dimensiuni chiar foarte mari (o imagine mult mai corecta pentru sport bar sau costuri mult reduse comparativ cu un ecran LED sau videowall dintr-o fabrica) Disponibil cu material SLATE (asemanator Black Diamond, rejecteaza lumina in proportie de 65% avand si un pret mai mic), ShortThrow (cel mai bun material cu rejectia luminii ambientale pentru proiectie de aproape), MAESTRO White/Grey (material transparent acustic pentru sisteme home  theater, PURE White/Grey (material pentru proiectii 8K in Sali home theater)

Pe langa acestea, mai sunt disponibile si variantele motorizate, precum si variantele  comerciale cu dimensiuni foarte mari, sau foliile pentru sticla si/sau retroproiectie, Flexglas pentru proiectii 360 grade sau pentru simulatoare precum si multe proiecte custom.
Majoritatea marilor producatori de videoproiectoare au ales sa-si prezinte produsele pe ecrane Screen Innovations tocmai fiindca reusesc sa redea cel mai bine in conditii de luminozitate crescuta imaginea creata de videoproiector  (videoproiectoare)

Toate ecranele SI sunt conform normelor privind rezitenta la flacara si fumul degajat.

Daca ecranele SI sunt bune?  Uita-te si trage o concluzie:

http://www.screeninnovations.com/

Pentru detalii, proiecte sau preturi, te rog sa ne contactezi.

Vizionare placuta!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *