RBH EP2 – Casti izolatoare de zgomot

Difuzoarele din marca RBH au castigat premii si, mult mai important, inimile entuziastilor audio de multi ani.

Castile izolatoare de zgomot RBH EP2 ofera fidelitatea inalta, pentru care compania este cunoscuta, in iPhone©, iPod©, Playere Mp3, smartphones sau alte playere audio personale.

Ofera performanta superba a castilor EP1 si, totodata, include un modul de control al microfonului care adauga diferite functii cu o singura apasare de buton.
Astfel, castile EP2 devin un hands-free virtual, nemaifiind nevoie sa va intindeti dupa telefon ca sa raspundeti; pur si simplu, apasati pe butonul de control al castilor si bucurati-va de cel mai bun apel sonor pe care l-ati auzit vreodata. Acest modul va permite sa raspundeti si sa incheiati apeluri si, in functie de dotarile telefonului dumneavoastra, butonul poate fi folosit in controlarea muzicii si a videourilor printr-un singur sau dublu click a butonului. Castile obisnuite, ca cele primite odata cu playerul, pur si simplu nu ating performanta, controlul sau izolarea zgomotului la care ajung castile EP2.

Aceste casti transmit o experienta sonora, libera de sunetul din exterior si intreruperi. Carcasele din aluminiu, materiale premium, tolerante stricte, conector jack din aur si un cablu tesut in panza pentru confort si reducerea incalcirilor, toate acestea sunt cateva calitati ale castilor EP2. Reputatia RBH pentru calitate este evidenta in constructie, atentie pentru detaliu si sunet clar. Aceste casti durabile si stilate vin impreuna cu o husa protectoare in care sa le puteti transporta, cu o clema de prins si bureti siliconati mici, medii si mari pentru un confort si personalizare potrivite. Castile EP2 ofera functionalitatile unui microfon, permitand astfel, o experienta hands-free.

Pentru a asigura calitate sonora, RBH utilizeaza un difuzor de 13 mm , fiind proiectat pentru a fi compact, neted si extensiv. Aparatorile negru-aurii si modulul de control sunt fabricate din aluminiu pentru a oferi o aparenta eleganta si durabilitate. Totodata, castile prezinta un cablu de 1.2 m care este invelit in panza tesuta pentru a elimina incalcirile si pentru a asigura o lunga durata de viata.

Recenzii Casti EP2:

Daren Egan, director vanzari si marketing la RBH Sound a spus intr-un interviu cu HomeTheater.com: “Castile EP2 sunt o aditie binevenita in linia noastra de productie audio personala…Castile EP1 sunt un produs grozav si au fost un succes pentru compania noastra, totusi, sunt acei care vor mai mult decat doar fidelitate sonora inalta, ei vor abilitati hands-free. Castile EP2 ofera acelor ascultatori inca un motiv de satisfactie si control a muzicii preferate”.

The Gadgeteer: “RBH Sound a inceput ca si producator de difuzoare pentru alte companii si de atunci au devenit un nume respectat. Ei au patruns in arena audio personala cu castileEP1 si acum ofera castile izolatoare de sunet EP2. Acestea sunt asemanatoare cucastile EP1 doar ca au incluse un modul de microfon pentru apeluri telefonice si pentru controlul muzicii. Aceasta este o binevenita aditie pentru navetistii ocupati si pentru oamenii care simt nevoia de a fi conectati constant. Totusi, motivul principal pentru achizitionarea castilor este calitateasonora.

Castile EP2 au anumite trasaturi care, desi nu sunt unice, impresioneaza cand vine vorba despre aspect. Carcasa exterioara este din aluminiu, fiind foarte dur si oferind rezistenta. Deoarece aluminiul poate oferi neplacere in zile cu temperaturi scazute, cei de la RBH au decis sa foloseasca plastic in loc de aluminiu pe partea interioara a carcasei. […]. Un mare avantaj al castilor EP2 este profunzimea sunetului. Cu alte cuvinte, modul in care muzica este redata in mediul respectiv. Castile EP2 ofera o experientasonora mult mai reala decat multe casti de care am auzit. Aceste casti poate ca nu sunt flexibile cu toate genurile de muzica ca alte casti, dar sunt bine fabricate si sunt o alegere buna daca gusturile dumneavoastra inclina spre rock, hip-hop, electronica sau alte tipuri de muzica care se caracterizeaza prin bass”.

Rachel Cericola (ElectronicHouse.com), scriitoare despre tendinte in divertisment, internet si tehnologie spune: ” Castile EP2 sunt cel mai nou model casti izolatoare de sunet de la RBH. Au acelasi design din aluminiu si aceeasi performanta ca si predecesorul EP1, doar ca la un pret mai mic. De asemenea, castileau incorporat si un microfon pentru cei dintre dumneavoastra care le veti folosi cu un dispozitiv Apple sau Android. Aceasta optiune permite utilizatorilor  sa-si administreze muzica cat si sa apeleze la optiunea hands-free. Alte caracteristici includ: un difuzor de banda larga de 13 mm personalizat, un cablu de 1,2 m si carcasa din aluminiu si plastic pentru confort si rezistenta. […]. Daren Egan spune ca RBH Sound urmareste sa mareasca raza de ascultatori care folosesc aceasta marca. Pretul, cu siguranta, ajuta. RBH ofera castile EP2 pe siteul companiei la un pret de 179$. Acesta include o garantie de 2 ani si expediere gratuita pe teritoriul Statelor Unite”.

Pentru a asigura calitatea sonora, RBH utilizeaza un driver personalizat de 13 mm pentru toata gama, fiind proiectat pentru a fi compact, neted si extensiv. Aparatorile negru-aurii si modulul de control sunt fabricate din aluminiu pentru a oferi o aparenta eleganta si durabilitate. Totodata, castile prezinta un cablu de 1.2 m care este invelit in panza tesuta pentru a elimina incalcirile si pentru a asigura o lunga durata de viata.

Alte recenzii pentru RBH EP2:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *