Luxul – reteaua informatica de acasa (puternica si accesibila)

Luxul este un lider de piata, fiind clasificat in top 3 sisteme rezidentiale (locul 3 ca optiune de instalare, dar pe primul loc din punct de vedere al accesibilitatii financiare). Ei produc  routere, switch-uri, puncte de acces si controllere pentru a beneficia de o retea capabila, putenica si stabila, atat prin cablu cat si wireless – WiFi.

Echipamentele lor pot fi folosite si in sisteme comerciale, dar au fost create in mod special pentru proiecte rezidentiale.  Sistemele lor ofera un design si o instalare simpla a retelei, scalabila, puternica si usor de instalat.

Cei de la Luxul au creat aceste echipamente si pentru cei care instaleaza retele de joase tensiune (curenti slabi), specialisti AV, etc. a caror pregatire in domeniul IT nu este la acelasi nivel ca a firmelor specializate, trecand peste complexitatea uzuala intalnita de obicei in programarile acestor sisteme.

Astfel meniul de programare si setarile sunt intuitive si usor de urmarit si configurat.

Luxul a devenit un partener agreat de toate firmele mari producatoare de sisteme casa inteligenta (smart home) : Control4, Crestron, Savant, URC si altele.

Pentru a veni din nou in ajutorul instalatorilor, Luxul ofera pachete de sisteme predefinite in mod special pentru wireless.

Sectiunea wireless are un controller WC-1000 ce gestioneaza si asigura o trecere fara intrerupere de la un punct de acces la altul prin tehnologia RoamAssist a pana la 16 unitati acces point. Se configureaza usor si este compatibil cu toate punctele de acces Luxul. Aceste puncte de acces sunt diponibile in variante multiple in functie de necesitati sau tipul sistemului: de putere standard sau mare, single sau dual band, pentru interior sau exterior. Toate au un design subtil si se integreaza frumos in locuinta, majoritatea avand inclusa si alimentarea PoE.

Routerele de rack au minim dual WAN (poti accesa 2 linii de internet pentru o conexiune fara intrerupere) si sunt disponibile in 2 variante, in functie de viteza de transfer.

Switch-urile sunt disponibile in variante multiple, cu porturi in numar variat, controlabil sau nu, cu porturi PoE sau fara si unele specializate pentru transferul de date de la camerele IP sau semnal video HD.

Luxul mentine produsle la cerintele actuale prin firmware-uri disponibile gratuit, un suport foarte bun in configurarea unor sisteme cat mai performante alaturi de materiale si tutoriale video pentru o instalare cat mai usoara, rezultate performante si un utilizator fericit.

Premii si noutati despre Luxul : http://luxul.com/news

Pentru configurari sisteme, oferte sau distributie, contacteaza-ne.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *