,

Lithe Audio – muzica ta preferata în fiecare camera

Ușor de instalat.  Ușor de folosit.  Aproape invizibil.

Englezii de la  Lithe Audio produc difuzoare de tavan active și pasive, performante, cu alimentare locală (de la o doză/echipament din apropiere sau “direct de la bec” –  în acest caz becul trebuie sa fie tot timpul aprins).

Lithe Audio este soluția ideală care îți aduce muzica ta preferata în fiecare camera – fără cabluri prin pereți, fără renovarea întregii locuințe. Se instalează în tavanul fals lăsând designul camerei nealterat.

Instalarea este la îndemâna oricărui electrician care trebuie doar sa dea găurile în tavanul fals și să racordeze difuzoarele la instalația electrică. Transmisia semnalului audio se face în doua variante – WiFi sau Bluetooth.

Varianta cu conectivitate Bluetooth 5.0

Beneficii: te poți conecta de pe orice echipament compatibil : telefon, tabletă, laptop precum și cu modulele Amazon Alexa sau Google Home.

Cu opțiunea LINK se pot conecta simultan până la 6 difuzoare amplificate, fiind recomandată pentru spații interioare mari. Este disponibilă și o intrare audio auxiliara AUX pentru redare prin cablu de pe echipamente fără tehnologie bluetooth (televizor, pick-up etc).

Varianta cu conectivitate WiFi

Beneficii: poți crea grupuri de mai multe difuzoare pentru redarea aceluiași conținut audio deodată. Poți reda conținut audio prin Airplay sau prin Android, de pe platforme de streaming online (Spotify, Tidal, Deezer, TuneIn, vTuner, etc.), de pe telefonul mobil sau din rețeaua ta locală. Este disponibilă de asemenea și o intrare auxiliara AUX  pentru conectare prin cablu.

Cu acest sistem se poate reda simultan pe maxim 30 difuzoare/camere, fie aceeași muzica sau muzica diferită.

Caracteristici:

 • Se poate instala ca difuzor activ unic sau în pereche cu un difuzor pasiv suplimentar conectat prin cablu de boxe (pentru cei pasionați de stereofonie).
 • Puterea amplificatorului integrat este de 60W RMS pentru  WiFi, respectiv 50W RMS pentru Bluetooth.
 • Boxa are un concept cu două căi (Bass + Treble). Difuzorul de bas este de 6.5” (165mm) din kevlar iar difuzorul pentru frecvențe înalte este de 0.75” din titan.
 • Atât în varianta Bluetooth cât și în cea WiFi există o serie dedicată spațiilor cu umiditate ridicată (băi sau bucătării), având ratingul de rezistență la umiditate IP44.

De ce să alegi linia de incinte acustice Lithe Audio?

 • pentru ușurința de instalare
 • pentru calitatea materialelor – kevlar și titan
 • pentru sunetul de calitate foarte buna (banda de frecvențe 55Hz-20KHz; sensibilitate 90 dB)
 • pentru conectivitatea multiplă
 • pentru gama de modele rezistentă la umiditate 
 • pentru aplicația dedicată de gestionare a sistemului foarte bună
 • pentru că sunt produse premiate cu recunoaștere din partea criticilor, instalatorilor și utilizatorilor din întreaga lume : PREMII

Boxa de exterior cu conectivitate Bluetooth

Acum poți să asculți muzica la aceleași standarde de calitate și în propria grădină cu boxa activă de exterior în formă de piatră cu conexiune bluetooth și posibilitatea de a lega o boxă suplimentară pasivă pentru stereofonie  sau pentru o dispersie mai bună a sunetului pe suprafețe mai mari.

Pentru instalare și utilizare în condiții optime îți punem la dispoziție și cabluri de conectare rezistente la intemperii.

Mai multe detalii despre alte produse și accesorii produse de Lithe Audio poți găsi pe site-ul Lithe Audio

Câteva accesorii completează gama și sunt prezente în lista de prețuri de mai jos, cele mai importante fiind husele rezistente la incendiu, simplă sau cu izolare fonică, suportul pentru telefon/tabletă și suporții electrici pentru televizoare, controlabili și dintr-o aplicație.

Aceste sisteme se pot instala în orice cameră din proiectele rezidențiale, dar au fost instalate cu succes în cabinete medicale, birouri, hoteluri și pensiuni, restaurante, săli de clase, meeting room, magazine.

Pentru mai multe detalii despre produse, despre proiectul tău sau despre achiziție, contactează-ne!


0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *