,

Lithe Audio IO1 – o boxă audio ca un briceag elvețian

De ce briceag elvețian?   Pentru că are cam de toate!

Hai să vezi ( și să auzi ) ce poate să facă și cum poate să te facă să te simți mulțumit o simplă boxă audio!

Interior sau exterior? Cum ar fi ambele? Această boxă poate fi instalată în exterior ( grădină, terasă, zona barbeque sau foișor ) și în interior. Majoritate boxelor care sunt concepute să reziste în exterior, indiferent de vreme, nu excelează la calitatea sunetului dar IO1 garantează o experiență audio de înaltă calitate oriunde ai instala-o.

6 moduri in care poate fi instalată această boxă

Amplasare – Lithe Audio a creat o unitate versatilă care se poate potrivi practic oriunde dorești să o pui. Poți să o montezi pe perete, să o atârni din tavan, să o instalezi în colț, să o așezi pe o masă sau să o fixezi pe țăruș. Dorești cea mai bună calitate audio în orice locație? Lithe Audio a livrat-o.

Aspectul – acest produs îndeplinește toate criteriile corecte, oferind două opțiuni de culoare elegante. Disponibil în negru sau alb, și cu o grilă frontală din aluminiu, boxa ta nu numai că vă suna bine – și arată bine. Producătorul britanic încă de la lansare a promis produse de calitate mult peste calitatea produselor ieftine pe care o găsești adesea la vânzătorii online. IO1 a fost creată pentru a emana calitate și pentru a se dovedi o piesă premium pentru decorul interior sau exterior.

Conectivitate – aici oferă atât de multă valoare încât detaliem puțîn :

–              Aceasta este o boxă WiFi. Practic o alimentezi ( din priza, de la bec daca e instalata în tavan, etc ), o conectezi la rețeaua ta informatică locală și gata;

–              LAN . Deși WiFi-ul oferă avataje, nu este la fel de stabil că o conexiune prin cablu. Mai mult, are și port de ieșire LAN pentru a conecta ușor următoarea boxă fară să ai nevoie de un switch;

–              Bluetooth 5.0 – poate că ai un echipament fară conexiune la internet sau opțiuni de streaming extern ( televizor ) și  prin bluetooth te poți conecta ușor;

–              Apple AirPlay 2 – pentru toți utilizatorii Apple vă fi foarte ușor să trimită sunetul spre aceste boxe;

–              Google Chromecast – iar că alternativă, Chromecast poate trimite sunetul de pe aproape orice echipament ( sau chiar din browser )

–              Spotify Connect – IO1 apare direct în aplicația Spotify;

–              Compatibil cu OK Google și Amazon Alexa (via Bluetooth);

–              Line in – optică – pentru conectare digitală prin cablu a unui echipament din apropiere ( CD-player, televizor etc) iar comutarea se face automat când IO1 “simte” semnal audio;

–              Ieșire pentru boxa pasivă – deși IO1 poate funcționă singură, te poți bucura de un sistem stereo amplasat corect prin conectarea perechii IO1 pasive printr-un cablu de boxe.

Aplicatia Lithe Audio face configurarea ușoară

Ușor de configurat – după ce alimentezi boxa, trebuie doar să o conectezi la rețea iar apoi prin aplicația Lithe Audio o configurezi foarte ușor așa cum iți place tie. EQ-ul este complet reglabil prin intermediul aplicației pentru a oferi un sunet optim fin ajustat.

Multiroom audio – poți conecta mai multe iO1-uri și alte difuzoare de tavan Lithe Audio pentru o experiență audio completă în interior și exterior, în întreaga casă. Astfel poți crea zone diferite sau PARTY Mode în întreagă casa. Redai muzica direct de pe smartphone-ul sau tableta ta și controlezi mai multe camere simultan.

Rezidențial sau comercial – se integrează ușor atât în casa ta și cu succes pe terasa și interiorul unui restaurant sau bar, birouri, spații comerciale sau săli de conferință.

Există atât de multe beneficii de povestit despre acest produs, mai ales despre gama și calitatea impresionantă a sunetului său. Cu o gamă audio impresionantă de la 55Hz la 20kHz, veți fi plăcut surprinși de căldura și bogăția acestui difuzor – calități care lipsesc prea des în alte modele IP66.

Contactează-ne pentru mai multe detalii și în același timp nu uita de celelalte produse Lithe Audio!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *