Earthquake Sound – THOR Subwoofer incastrat in perete

Proiectat pentru a se incadra usor in pereti de rigips, subwoofer-ul de la Earthquake Sound poate fi folosit atat la constructiile noi cat si in cele deja existente pentru a imbunatatii sunetul oricarui sistem audio

Avand notorietate in domeniul construirii de amplificatoare home-theater de mare putere nu este asa cunoscut faptul ca Earthquake sound produce de asemenea o varietate de boxe.

Unul dintre cele mai noi produse ale companiei este subwoofer-ul incastrat în perete – THOR. Earthquake spune ca acest subwoofer poate fi folosit pentru a reproduce muzica sau filme ca parte a unui sistem clasic stereo si a unor sisteme home-theater cu canale multiple.

Earthquake Sound - Thor - subwoofer incastrat in perete

Compania spune ca subwoofer-ul este usor de instalat si ca profesionistii in domeniul electronicii il pot folosi in case nou construite sau in case existente sau reamenajate. Intern, subwoofer-ul incorporeaza driver-ul Shallow Woofer System (SWS) si sistemul Symmetrically Loaded Audio Passive System (SLAPS) care ajuta la reproducerea extinsa a frecventelor joase.

Earthquake adauga ca, aspectul unitatii exterioare include alegerea unei grile standard de plasa de metal sau a unei grile din material, personalizata. Compania sustine subwoofer-ul cu o gama vasta de produse externe de amplificare care pot genera frecvente de pana la 20Hz cu un inalt SPL .

Postat in Rezidential
Data: November 15, 2011

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>