,

Case inteligente cu ștaif – din 2008

Pentru că sunt tot mai multe soluții de tip casă inteligentă ofertate pe internet și tot mai multe companii care le oferă spre vânzare, decizia corectă e tot mai greu de luat. De aceea îți vom spune ce oferim noi și care este expertiza noatră.

Dacă ai rețineri în a-ți instala un sistem smart home, citește prima dată acest articol.

Suntem un grup de firme: DeBoot, Home Automation, HDL România si Automation Home Smart Systems prin care acoperim distribuția de echipamente smarthome și audio-video, instalare, proiectare, dirigenție de șantier și programare.

Suntem pe piața audio-video din 2001 și din 2008 în cea a caselor inteligente, cu peste 600 de sisteme vândute dintre care 70 de sisteme automatizate. Printre proiectele comerciale se află Venue, Vallery 3 și 4, clinica Confident by dr. Talpos, Galla, DAF, Pallace, Continental, etc, plus trei hoteluri și întreg complexul Vertical Village, proiecte în derulare. Pe lângă acestea se adaugă multe proiecte rezidențiale. Sistemele noastre se regăsesc în toată țara, precum și internațional.

Grupul nostru, reprezintă direct Control4, HDL și Iridium, prin care oferim produse fiabile, soluții accesibile sau de lux, sistemele finale oferite fiind la același nivel cu cele mai bune din lume.

Prin colaborarea directă cu fabricile producătoare, oferim nu doar produse personalizate, dar, mai important, suportul lor în finalizarea unor sisteme fiabile și funcționale, lucru care nu se prea întamplă la alți producători.

Am dezvoltat relații internaționale cu mulți programatori de top din lume, astfel că putem oferi soluții celor mai complicate cereri, atunci când bugetul o permite. Aproape orice echipament electronic din casa ta il putem integra in automatizarea casei.

Integrarea multimedia poate fi dificilă și costisitoare, dar, având o experiență de peste 20 de ani și distribuind direct numeroase branduri, acest lucru îl oferim la un nivel superior.

Produse integrante nativ în sistemele noastre realizează controlul luminii, porți si draperii, rulouri, senzori, distribuție video și audio, videointerfonie, control acces, rețea informatică, termostate, telecomenzi, tastaturi și touchscreen-uri, camere video, software, la care se adugă integrarea facilă cu peste 13500 produse terțe.

Putem oferi sisteme proprietare Control4, Zigbee, Z-Wave, BusPro, KNX și gateway spre alte sisteme, dacă este necesar.

Am învățat mult în ultimii 12 ani în acest domeniu, atât programare și integrare, dar mai ales ce are nevoie de fapt utilizatorul și cum putem proiecta un sistem ce se potrivește dorințelor lui.

Am învățat de asemenea că produsele sunt importante, dar fără o programare bine făcută nu te poți bucura de ele. Avem și proiecte de lux iar câteva idei despre ce este mai bun în lume le-am sintetizat în acest articol.

Dacă îți construiești acum casa și dorești să o faci mai inteligentă în viitor, avem aici un articol despre cum ar trebui să îți faci cablarea în casă pentru a te pregăti corect.

Avem mult mai mult de prezentat și oferit la showroom-ul nostru unde te așteptăm să-ți faci o programare.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *