Cabluri de la Tributaries

Cele mai bune sisteme de divertisment sunt doar la fel de bune pe cat sunt cablurile care le conecteaza – un principiu de baza pentru configurarea oricarui sistem de divertisment, fie ca e vorba de un simplu sistem audio sau de un sistem home cinema performant.

Cablurile audio si video de calitate reprezinta un element critic in design-ul unui sistem, indeosebi daca este vorba de o instalatie permanenta, caz in care inlocuirea cablurilor din pereti se poate dovedi a fi anevoioasa si costisitoare.

Joe Profeyto, un veteran in industria cablurilor si membru al Custom Electronic Design & Installation Association (CEDIA), de asemenea si presedinte al Tributaries Cable, o companie privata, bazata in Orlando, Florida, SUA, care produce cabluri de inalta calitate, sfatuieste atat clientii cat si furnizorii de echipamente audio/video sa acorde o mare atentie cablurilor care compun sistemele de divertisment.

“Performanta unui TV LCD de inalta calitate depinde direct de tipul de cablu folosit pentru a conecta componentele care transmit semnalul”, spune Profeyto.

Dispozitivele transmitatoare de semnal la care se refera Profeyto includ DVD Playere, Blu-Ray playere si dispozitivele care transforma semnalul sau il amplifica pentru a putea fi transmis pe o distanta mai mare.

Daca vrei cea mai clara si calitativa imagine pe care televizorul tau o poate produce atunci ai nevoie de cabluri care pot performa la acelasi nivel cu display-ul tau si care pot livra semnal hi-def de la componente la ecran fara nici o interferenta de semnal.

Tributaries Cable produce cabluri de specialitate, toate produsele lor fiind testate inainte de livrare. Tocmai o astfel de politica permite companiei Tributaries sa-si asigure clientii ca odata montante in perete cablurile lor isi vor face datoria la cel mai inalt nivel de performanta, iar inlocuirea acestora nu va fi necesara.

Cablurile pentru difuzoare produse de Tributaries sunt stablizate UV pentru a preveni craparea sau deteriorarea cand sunt expuse la lumina soarelui, facandu-le ideale pentru instalatii in aer liber.

AV Design este distribuitorul Tributaries Cables in Romania. Mai multe detalii despre produsele oferite de Tributaries Cables le puteti gasi in catalogul de mai jos, pe site-ul http://www.tributariescable.com sau contactandu-ne.
Catalog Tributaries Cables (.pdf, en)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *