Atlantic Technology – H-PAS™ Bass

Suntem incantati sa va prezentam uimitoarele si nou-noutele boxe tip coloana Atlantic Technology AT-1 H-PAS.

Cu totii am vazut lansate nenumarate boxe care pretind atat de multe calitati, incat uneori devine greu sa te mai entuziasmezi de “o alta pereche noua de boxe”. Dar, din cand in cand, apare cate un produs cu adevarat revolutionar, care intrece toate asteptarile. Noul AT-1 H-PAS este un asemenea produs. Chiar si unul dintre cei mai cinici ascultatori ai CES s-a uitat sa vada unde este plasat subwooferul. Ei bine….nu este niciunul!

Ceea ce face speciale aceste boxe tip coloana este tehnologia unica si patentata H-PAS ce le confera un bass cu frecventa joasa absolut special, totul dintr-o carcasa eleganta si compacta.
H-PAS nu are nevoie de drivere speciale, electronica integrata sau egalizatoare externe- este pur si simplu un sistem pasiv, complet compatibil cu orice amplificator stereo sau receptor audio-video; totul fiind impachetat intr-o cutie eleganta, de culoare negru metalic aplicata in repetate randuri si slefuita de mana pentru un finisaj luxos, ca de pian.
Numele produsului este AT-1-S-GLF (GLF de la Gloss Fleck Black).
Specificatiile tehnice pot fi gasite aici: at-1-s-glf-specificatii(en.)  iar recenzia facuta de Sound & Vision poate fi vizionata aici.
Postat in Rezidential
Data: January 12, 2011

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>