Artcoustic a fost fondata in 1998 de danezii Kim Donvig si Patricia Ljungberg. Scopul lor a fost de a crea un brand de boxe de lux care combina designul estetic si sunetul calitativ, fara a sacrifica unul pentru celalalt.

Artcoustic proiecteaza difuzoare de clasa superioarainovatoare, impingand in mod constant limitele conventionale si status quo-ul. Revenind la radacinile designului traditional al difuzoarelor daneze, Artcoustic este prima companie care transforma boxa conventionala intr-un produs cu aspect modern.

Artcoustic produce o gama de difuzoare cu performante printre cele mai inalte din clasa lor, adesea depasind asteptarile, prin utilizarea tehnologiei revolutionare, a componentelor superioare si a designului unic. Designul difuzoarelor in linie ofera o eficienta si o dinamica exceptionala, depasind cu mult mai multe modele conventionale.

Sunetul produs este fara efortdinamicdeschis si muzical, si cu o putere suficienta de pana la 130 dB! Din punct de vedere tehnic, Artcoustic a devenit respectat pe scara larga ca un brand de difuzoare pentru cele mai bune sisteme muzicale si cinematografice.

Sunt peste 15 ani de cand Artcoustic a devenit una dintre cele mai respectate branduri din industrie, castigand mai multe premii, iar in 2015 a primit premiul Best High End Speaker System la Premiile AV Tech Media din Marea Britanie si cel mai bun difuzor, premiul de la Smart Building Awards, iar participarea la CEDIA 2017 ia adus premiul de Finalist nominalizat pentru Best Home Cinema. Aici proiecte premiate – sursa de inspiratie.

Cum sunt produse difuzoarele Artcoustic

Pentru a crea difuzoare incredibile este nevoie de componente incredibile, iar Artcoustic selecteaza cu atentie cele mai bune materiale. Arcoustic foloseste doar drivere de cea mai buna calitate, selectate de la furnizorii danezi, pentru o reproducere finala fidela a sunetului. Pentru a obtine cea mai inalta calitate posibila, in toate modelele se folosesc bobine de cupru superioare si condensatoare de by-pass, iar rezistoarele non-inductive sunt utilizate in toate produsele. Nu au fost trecute cu vederea detalii pentru a oferi cele mai bune difuzoare posibile fara compromis in ceea ce priveste performanta.

Cu toate acestea, difuzoarele de aceasta calitate nu sunt doar componente de inalta calitate. Ceea ce separa difuzoarele Artcoustic de celelalte marci este manopera si arta design-ului placut aduse laolalta.

Artcoustic asigura ca desenele originale sunt livrate cu grija, atentie, pasiune si mandrie. Fiecare unitate este construita manual. Nu este folosita o linie de fabricatie sau roboti, ci o echipa de mesteri specializati. Fiecare difuzor este inspectat vizual si tehnic, pentru a se asigura ca toate produsele care parasesc fabrica merita numele Artcoustic.

Rezultatul este un difuzor care se numara printre cele mai bune disponibile si totodata mandria companiei.

Conceptul Designului

Difuzoarele Arcoustic ofera un Design Placut si Libertatea Alegerii.

Culoarea Cabinetului Difuzoarelor

Toate difuzoarele Artcoustic sunt disponibile intr-o gama larga de culori frumoase, cu mai mult de 1.000 de culori in matase, luciu sau finisaj de pian. Alegeti orice culoare NCS sau RAL sau de pe cardul de culori Artcoustic de la Tikkurila.

Culoarea Panzei Frontale

Panzele frontale pentru difuzoare sunt disponibile in orice culoare, cu orice imagine digitala din galeria Artcoustic Art Gallery sau cu propriile imagini, desene sau modele.

Sistem pigmentat solid. Cu acest sistem de culori dezvoltat de Artcoustic pentru panzele frontale, Artcoustic, este prima si singura companie de difuzoare din lume, se poate potrivi aproape orice culoare si sistem de vopsea.

Cu sistemul SPS este posibil sa se potriveasca culoarea panzei cu culoarea oricarei incinte de difuzoare – toate fara potrivirea complexa a codurilor de vopsea incrucisata.

Pur si simplu furnizati un singur cod vopselei dintr-un singur sistem de vopsea, iar Artcoustic produce difuzorul si panza cu o potrivire aproape perfecta (o usoara diferenta de stralucire si reflexie ar putea aparea din cauza diferentei de materiale).
Culori Standard

Culorile Standard pentru Cabinete si Panzele Difuzoarelor sunt: ALB si NEGRU.

Difuzoare Dedicate Home Theater

Seria Spitfire este proiectata pentru cinematografele dedicate, cu configuratii diferite pentru a se potrivi aproape in orice dimensiune a camerei. Performanta este aceeasi cu cea a seriei Artcoustic SL, dar difuzoarele Spitfire sunt mai rentabile datorita esteticii industriale si a finisajului mai robust, oferindu-se perfect cinematografelor private unde difuzoarele sunt ascunse in spatele ecranului proiectorului.

Impreuna cu designul subtire al lui Artcoustic, seria Spitfire ofera un sunet cinematografic de clasa mondiala, fara a prelua spatiu valoros in camera. Pentru un cinematograf dedicat, nu exista nimic altceva in ceea ce priveste performanta, dinamica, performanta, flexibilitatea si practicitatea oferite de Spitfire Series. Seria Spitfire sfideaza ceea ce a fost posibil anterior intr-un design compact al difuzoarelor.

Seriei Spitfire i-a fost acordat premiul AVTech Media 2014/15

Artcoustic a primit prestigiosul Premiu AV Tech Media 2014/15 pentru “Cel mai bun sistem de boxe High End” din seria Spitfire.

5 stele in Home Cinema Choice

Artcoustic Spitfire Series a primit 5 stele din 5 stele si o referinta in revista Home Cinema Choice Magazine. Cititi recenzia completa aici.

Subwoofer Design

In aproape 20 de ani de tehnologie Subwoofer si evolutie acustica, Artcoustic a fuzionat cele mai avansate si puternice serii de subwoofer produse vreodata. Punand impreuna tehnologiile QPC (Q and Pressure Control) si sistemul X2 pentru bass, s-a ajuns la ceva cu adevarat unic.

Noua tehnologie si design se refera la problema de adancime si putere fata de marimea cabinetului, cu un impresionant punct F3 si F6 datorita multiplelor unitati de bass combinate de 10″, optimizarii fazei si suprapunerii frecventei controlate.

Aceste Subwoofere sunt perfecte pentru camere cu un design luxos si mai ales pentru un Home Theater de Exceptie. Click pe imagine pentru mai multe detalii despre acesti basi exceptionali.

Destinatia Difuzoarelor Artcoustic

Acestea sunt destinate pentru paleta larga de aplicatii, insa ideale sunt pentru urmatoarele categorii: Home TheatersAudio Rezidential, Audio Comercial.

Gama de produse este destul de larga si poti alege ceea ce ti se potriveste. Gama completa de produse se gaseste aici.

Suntem aici sa te ajutam. Pentru proiecteideipreturi(*) sau daca pur si simplu vrei sa ne intrebi despre produse, te rugam sa ne contactezi!

(*)Arcoustic nu recomanda publicarea preturilor.