ADA – Audio Design Associates

Cu o experienta de peste 30 de ani, ADA s-a impus in cele mai speciale instalatii AV din USA. In echipamentele din ziua de azi, se regaseste cea mai inalta calitate si experienta acestor ani, imbinata cu noua tehnologie digitala.

Sistemele multiroom sunt o imbinare a perfectiunii sunetului, impreuna cu o excelenta directionare atat a semnalului audio cat si cel video, atat de bun incat functioneaza perfect cu camerele de supraveghere fiind folosit si ca videointerfon.

Pentru fiecare camera este de ajuns doar sa apasati pe ecran si automat se aprinde televizorul, DVD-ul porneste iar sunetul este selectat si el, dar in acelasi timp puteti sa supravegheati si camera copiilor.

Dar elementul de baza sunt amplificatoarele si procesoarele AV – elementele premiate ale ADA. De la etaje de amplificare pentru aplicatiile multicamera pana la amplficatoarele pentru home cinema si pana la procesoarele AV cu decodare de cea mai inalta clasa, totul este la superlativ.

Inginerii ADA, printre cei mai buni experti in design-ul amplificatoarelor, pun la dispozitie o intreaga suita de amplificatoare de inalta calitate care pot livra sunetul pe mai multe zone.

De exemplu, PTM-1645 poate livra in 8 zone o putere de 60watt/canal in 8ohm, iar PTM-850 livreaza 50watt/canal(8ohm) in 4 zone.
Pentru audiofili PTM-8100 garanteza un sunet de inalta calitate pentru 4 zone sau camere din locuinta dumneavoastra, distribuind 75watt/canal in 8ohm.

In ceea ce priveste distributia sunetului si sistemele special concepute pentru proiectele home-cinema si casa inteligenta, ADA prezinta o serie de produse:

  • sisteme de corectie a sunetului folosind tehnologia Trinnov (TEQ-12, TEQ-8, and TEQ-4)
  • sisteme de control si preamplificatoare care folosesc ultimele codecuri Dolby TrueHD, DTS-HD, AUdio Master si coloane sonore PCM utilizate care se gasesc pe Blu-Ray-uri (Cinema Rhapsody Mach IV-B).
  • sisteme HD 7.1, net superioare sistemelor tipice 5.1 si 7.1, care folosesc cele mai noi codecuri pentru a livra un sunet de calitate inalta. (Suite 7.1 HD Luxury)
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *