Current Audio Seria FIT

Difuzoarele pentru tavan sau perete din seria FIT a celor de la Current Audio castiga premiul pentru “Cel mai bun difuzor de perete sau tavan” din 2010 al faimoasei reviste britanice “SVI Magazine

Current Audio - Seria Fit - Difuzor perete/tavan

Current Audio - Seria Fit - Difuzor perete/tavan


Difuzoarele din seria FIT (Focused Image Technology) au ca si caracteristici difuzoare de bass pivotante cu un mecanism blocare exclusiv, difuzoare de inalte pivotatnte, selector EQ cu 3 pozitii.


Difuzorul de inalte (Tweeter) – racirea se face cu ferofluid. Datorita faptului ca este pivotant acesta poate fi rotit catre pozitia unde se doreste redirectionarea sunetului. Aceasta combinatie revolutionara este perfecta atat pentru aplicatiile unde se doreste muzica de fundal cat si pentru cele unde sunetul se doreste in prim plan.


Difuzorul de bass (woofer) – este de asemenea pivotant, desginul acestuia permite utilizatorului sa adjusteze wooferul rotindu-l pana la 50 grade catre o locatie specifica din incapere.


Nici un alt producator nu ofera aceste caracteristici.


Av Design este distribuitorul oficial al produselor “Current Audio”in Romania. Daca doriti sa aflati mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Postat in News
Data: June 9, 2010

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>