Tributaries Cables

← Inapoi la Companii reprezentate

Tributaries Cables

Website [en]: Tributaries Cables

Tributaries ® Cable este o companie privata americana cu sediul in Orlando, Florida. Suntem furnizori pentru peste 600 dintre cei mai buni retaileri AVdin SUA şi, de asemenea distribuitori in toata lumea. Ne-am construit afacerea şi reputaţia în ultimii mai bine de douăzeci de ani, doar pe baza angajamentului nostru pentru calitate, valoare, performanţă şi de servicii. Spre deosebire de multe alte companii de cablu, produsele noastre sunt doar pe baza de materiale de înaltă calitate incercate si testate şi pe principii ştiinţifice. Aşa cum poate aţi citit, multe companii de cablu face afirmatii nesabuite (dintre care unele chiar sfideaza legile fizicii). Asta nu poate fi o alegere pentru Tributaries- şi doar unul dintre motivele pentru care ne-am castigat premiul ravnit industria AV “Inside Track Magazine’s Supplier Loyalty Award”, un record de treisprezece ori din totalul de cincisprezece ori în ultimii cincisprezece ani! Produse uimitoare. Servicii deosebite la cele mai bune preturi. Acestia suntem noi.
Ce ne face speciali

Aşa cum am menţionat mai sus, multe companii din industria noastră fac tot felul de afirmatii nesabuite. Noi preferam să lasam ca acţiunile noastre sa vorbeasca mai bine decat ar face-o cuvintele. Dupa cum ştim, suntem singura companie care ofera garanţie de 100% la produsele noastre. În cazul în care unul dintre produsele noastre se strica, noi il vom inlocui. Suntem încântaţi să spun că acest lucru nu se întâmplă foarte des, deoarece fiecare produs care paraseste clădirea este testat. Da, aţi auzit bine – fiecare dintre cele mai bine de 100.000 de cabluri pe care le vindem în fiecare an, este testat – de către echipa noastră aici, în Statele Unite ale Americii

Dacă credeţi că acest lucru totul pare a fi doar un pic prea frumos să fie adevărat şi va doriti si o a doua opine – intrebati doar unul dintre dealerii Tributaries ® cat de bine avem grija de ei, şi cât de bune sunt produsele noastre. Sperăm că si ei vor fi de acord că le place să facă afaceri cu noi pentru că ne pasă de ei şi de clienţii lor mai mult decât oricui altcuiva.

Acesta este doar unul din motivele pentru care le oferim ceea ce ne place să numim angajamentul nostru de satisfacţie totală. Dacă nu sunteti 100% multumit vă rugăm să ne anunţaţi, şi vom face tot posibilul pentru a face acest lucru. Da, desigur, aceasta e treaba bine facuta Dar noi nu facem acest lucru pentru că trebuie. Noi o facem pentru că ne dorim.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>