Silent Gliss

← Inapoi la Companii reprezentate

Silent Gliss

Website [en]: Silent Gliss

Ca lider in ceea ce priveste furnizarea globala de piese pentru perdele şi jaluzele, Silent Gliss se angajează să respecte cele mai inalte cerinte in acest domeniu. Aceasta reprezintă clienţii care aşteaptă pe bună dreptate, tot ceea ce e mai bun în termeni de calitate, design, tehnologie, servicii şi individualitate.
In centrul competenţelor noastre de bază este inovatia, inspirata şi condusa de nevoile clientului. A aşteapta ce e mai bun, include si servicii excelente. Echipa noastră de comunicare cu clientii şi cea care se ocupa de distribuţie oferă o gamă largă de servicii, inclusiv consultanţă tehnică, montaj şi întreţinere.
Silent Gliss a fost întotdeauna un pionier, cu toate riscurile şi oportunităţile pe care acest statut le aduce. Ne-am folosit bine oportunităţile, avand în prezent o creştere constantă, de mai bine de 50 de ani.
Grupul Silent Gliss este lider mondial in ceea ce priveste furnizarea de sisteme high-end de tratare a ferestrelor şi este recunoscut pentru longevitatea produselor sale avansate din punct de vedere tehnic, pentru inovatie şi pentru capacitatea unui service calificat.

În viziunea Silent Gliss in ceea ce priveste durabilitatea, un produs este fabricat într-un mediu prietenos, sigur şi responsabil social. Acesta nu numai că ajută la îmbunătăţirea calităţii vietii de acasa sau de la locul de munca, dar de asemenea, joacă un rol important în economisirea energiei cladirilor.

În 1952, ideea stralucita a unui inginer elveţian de a dezvolta primul sistem silentios a unei sine pentru perdele, a dus la înfiinţarea Silent Gliss.

Dupa prima sina silentioasa, Silent Gliss a proiectat piese care puteau fi îndoite şi au fost primii care au operat electric perdelele prin apasarea unui buton de control.

Astăzi, Silent Gliss ofera toate tipurile de tratamente al ferestrelor si sunt in permanenta cautare de idei noi şi inovatoare.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>