RBH Sound

← Inapoi la Companii reprezentate

Website [en]: RBH Sound

Misiune
În timp ce pe piata există o multitudine de producatori de boxe, RBH Sound este unic prin faptul ca suntem una dintre puţinele companii de difuzoare de înaltă performanţă deţinute încă de către fondator. În timp ce alte companii au fost vandute unor corporatii mai mari, RBH Sound a ales să rămână privată. Acest lucru ne permite să fim flexibili şi să reacţionam la nevoile mereu în schimbare ale pieţei audio. Misiunea noastra este de a “redefini felul in care dvs. experimentaţi sunetul”. Pentru a realiza acest lucru, proiectam si concepem toate produsele noastre. Noi nu folosim desene sau modele “de pe raft”. În plus, produsele RBH Sound sunt în mod constant testate şi retestate pentru a ne asigura că produsele fabricate sunt în conformitate cu specificaţiile de proiectare.

Construirea de produse de clasă mondială este doar jumătate din bătălie; echipa noastra de marketing dispune de instrumentele şi expertiza necesare pentru a-i ajuta partenerii nostri in crearea unor canale de vânzări eficiente şi planuri de marketing specifice propriilor piete.

Scurt Istoric RBH Sound
RBH Sound, fondat în 1976, este un producător de produse audio de înaltă performanţă pentru aplicaţii rezidenţiale şi comerciale. Modelul de afaceri al companiei noastre a fost cel al unui producător OEM. RBH Sound a furnizat boxe unor producători bine cunoscuti pe piaţa rezidenţială şi comercială, incluzand McIntosh, Fosgate, JBL şi Parasound. În afara de a oferi produse finite acestor companii, RBH Sound a oferit in plus si servicii de consultanţă şi de inginerie audio. În 1986, planul de afaceri al companiei noastre s-a schimbat. Compania a fost relocata in Utah, iar accentul principal s-a mutat de la relaţiile tip OEM la construirea unei strategii de recunoaştere a brandului RBH Sound.

Scop
Scopul RBH Sound este de a produce cele mai bune produse din fiecare categorie fabricata. Calitatea sonica şi cea care priveste constructia sunt de maximă importanţă la RBH Sound. Suntem mereu în căutarea de noi tehnologii şi îmbunătăţiri care sa ne mentina lider in aceasta industrie.

Gama de produse
Oferta companiei noastre de produse include: boxe incastrate in perete şi difuzoare de tavan, boxe de perete, difuzoare de sine statatoare, subwoofere, difuzoare aer liber, amplificatoare, produse audio de distribuţie (de control al volumului), accesorii de instalare (sisteme de prindere, carcase, standuri, etc) şi boxe de 70V pentru aplicaţii comerciale. Produsele RBH Sound sunt utilizate pe mai multe pieţe, inclusiv la constructii noi, la cele de consolidare si remodelare. RBH Sound este, de asemenea, unul dintre putinii producatori audio care ofera inca o serie de produse fabricate în Statele Unite ale Americii (acest lucru a avut un impact pozitiv pe pieţele internaţionale).

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>