Panamorph

← Inapoi la Companii reprezentate

Panamorph - Immersive Home Cinema Logo

Website [en]: Panamorph – Immersive Home Cinema

Panamorph a luat nastere in anul 2001 si de atunci a devenit cel mai recunoscut si recomandat brand de lentile anamorfice in proiectie digitala si industria teatrului de acasa.
Istoria Panamorph a inceput cand perfectionistii sistemelor home cinema au cerut lentile aditionale de calitate inalta care sa livreze performanta si impact la nivel de widescreen asemanator cinema-urilor comerciale.
Experienta de peste 30 de ani in fabricarea de design optic de inalta calitate, sistemul patentat de lentile hibrid cilindrice-prisma pot depasi limitarile elementelor optice vechi pentru a lansa noul standard proiectiei digitale care trebuie vazuta pentru a fi crezuta.
Sediul Panamorph este situat in Corolado la o altitudine de aproximativ 1900m. Continutul scazut de umiditate a aerului este perfect pentru producerea de lentile.
Daca sunteti interesat de achizitionarea unor lentile Panamorph , va rugam sa contactati angajatii AV Design, dealer autorizat in Romania al produselor Panamorph. Dealerul va poate ajuta in cautarea dumneavostra.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>