Lumene Screens

← Inapoi la Companii reprezentate

Lumene Screens - Ecrane proiectie

Website [en]: Lumene Screens

Ofera o mare varietate de ecrane de medie si mare pentru home-theatre şi pentru uz profesional. Preturi extrem de atractive. Produse integrate cu tehnologie superioara (panze acustic deosebite, panze 3D, mecanica, asamblare, control), pe care le veti găsi la cele mai scumpe brand-uri. Lider de piaţă în Franţa.
Produse emblematice: Majestic premium, Capitol premium, Embassy, Movie palace premium

În teatrele legendare, cum ar fi auditoriul principal al salii Fox Arlington (Santa Barbara – Statele Unite ale Americii), cu un tavan asemeni unui cer plin de stele, cortina de catifea grea, ecran imens şi toate celelalte accesorii de lux au facut din fiecare proiecţie o experienta unică şi de neuitat. Lumene se face ca magia sa intre casa ta! În lumea noastra orientata spre imagine, acum este posibil sa experimentezi cum este sa ai un ecran de mari dimensiuni in casa ta. Cu ecranele Lumene vă puteţi permite un nivel ridicat in ceea ce priveste ecranele de proiecţie de calitate, la cel mai bun pret!

Cei care au vizitat Le Grand Rex (Paris – Franţa) sau auditoriul principal al salii Fox Arlington (Santa Barbara – Statele Unite ale Americii), cu un tavan asemeni unui cer plin de stele, cortina de catifea grea, ecran imens şi toate celelalte accesorii de lux au facut din fiecare proiecţie o experienta unică şi de neuitat. Nivelul de calitate ale acestor teatre legendare a fost nelimitat: in 1929, cortina teatrului Fox din San Francisco a fost estimata la 8.900 $ si este confectionata din mătase cu inserţii de aur şi 2500 oglinzi! In acest moment, teatre celebre, cum ar Movie Palace, Majestic sau Colosseum erau mult mai mult decât simple locuri de proiectie. A merge in aceste locuri mitice, cu decorurile lor somptuoase, a fost întotdeauna o mărturie a plăcerii, a timpurilor bune şi a magiei.

Acesta este si scopul Lumene: sa lase magia sa intre in casa ta! Videoproiectoarele de înaltă calitate, sunt acum disponibile la preturi competitive. Suprafaţa de proiecţie rămâne oricum un factor esenţial pentru calitatea imaginii. Lumene isi perfecţioneaza continuu produsele chiar si pentru o instalare cat mai simplă si pentru o calitate impecabila a imaginii. Ecranele Lumene sunt fabricate cu materiale de proiecţie de înaltă calitate, realizate in Statele Unite ale Americii. Toate ecranele noastre sunt dotate cu margini negre, precum şi tratament impotriva depunerii prafului. Materialul ecranului a fost dezvoltat pentru a spori calitatea imaginii prin mărirea contrastului şi prin culori vii si cat mai apropiate de realitate. Dedicat home theater-ului, ecranele noastre sunt proiectate pentru a vă asigura că veţi obţine întotdeauna ce e mai bun de la proiectorul dvs. DLP sau LCD. Cu designul sau elegant, se va integra cu uşurinţă în orice cameră, fără a va modifica decorul. Sistemul de montare in perete sau tavan permite o integrare flexibila şi convenabila in caminul dvs. Motoarele SOMFY alimenteaza ecranele motorizate pentru o functionare silentioasa si de durata. În lumea noastra orientata spre imagine, acum este posibil sa experimentezi cum este sa ai un ecran de mari dimensiuni in casa ta. Cu ecranele Lumene vă puteţi permite un nivel ridicat in ceea ce priveste calitatea ecranelor de proiecţie, la cel mai bun pret!

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>