Laserworld

← Inapoi la Companii reprezentate

Laserworld

Website [en]: Laserworld

Laserworld este o companie cu crestere rapida la nivel mondial şi un important furnizor de sisteme de laser. Avem o gama foarte larga de produse, începând cu sisteme mici la preturi mici, până la sisteme laser de înaltă calitate pentru cele mai exigente cerinţe.

Suntem mândri să vă oferim o gamă largă de produse, strategic poziţionată pe piaţă. Întreaga dezvoltare şi producţie a sistemelor noastre de laser se face în liniile proprii de producţie. Produsele noastre sunt de calitate superioara, la un nivel tehnic foarte ridicat. În plus, proiectoarele noastre cu laser îndeplinesc toate standardele europene de siguranţă, inclusiv CE, CCC, RoHS şi certificate GS.

Laserworld are un stoc permanent de aproximativ 10.000 de proiectoare laser şi vinde peste 4.000 de lasere pe lună. În plus, toate modelele sunt disponibile in timp foarte scurt, chiar şi în cantităţi mai mari. Datorită volumului mare de cumparare am fost capabili să scadem preţurile noastre în mod constant.

Sediul Laserworld se află în Elveţia, lângă lacul Constance. Reteaua noastra de vanzari la nivel mondial garantează servicii perfecte şi suport.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>