Ebode

← Inapoi la Companii reprezentate

Ebode Electronics

Website [en]: Ebode Electronics

Ebode este dedicat în a oferi inovatoarele si accesibilele produse A/V clienţilor noştri din întreaga lume, , accesorii si soluţii pentru automatizarea caselor care să le permită în a avea controlul asupra mediilor lor electronice.
Lumina, Echipamentele A/V, electrocasnicele , încălzirea si alte electronice pot fi controlate de la o simplă apăsare de buton ,utilizand o varietate de produse ebode.

Gama noastră de produse cuprinde soluţii simple de divertisment “Plug and Play”, cum ar fi transmiterea fara fir audio şi video, kituri de accesorii pentru transmiterea semnalului infraroşu ,un control universal ,precum si o selecţie de module de automatizare mai dedicate si accesorii care ar putea solicita serviciile unui electrician.

Produsele Ebode are multe utilizări-dacă un client este în căutarea de a economisi timp, de a economisi energie sau pur si simplu de a-şi îmbunătăţi confortul în casa lor, ebode are soluţia a de le satisface nevoile azi ,maine şi în viitor.
Este accesibilă automatizarea caselor , oricunde ai fi în lume, începand cu ebode!

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>