DNH Sound

← Inapoi la Companii reprezentate

DNH Sound

Website [en]: DNH Sound

 

Face lumea sa sune

DNH produce una dintre cele mai mari game de difuzoare pentru aplicaţii industriale şi comerciale din lume. Deoarece compania a fost fondatata în 1946, DNH a fost recunoscuta ca un furnizor de produse de inalta calitate pentru diverse aplicatii şi proiecte la nivel mondial.Gama a fost dezvoltata într-un portofoliu complet de produse, care va satisface cele mai exigente cerinte ale locaţiilor şi clienţilor.

Informatii despre companie:

Speaker Holding A/S este detinuta in proportie de 100% de catre familia Harald Edwardsen. Toate produsele DNH sunt proiectate în Norvegia şi aproape 90% sunt exportate pe tot globul.

DNH A/S are de astăzi 100 de angajaţi si este situata în Krageroe, Norvegia.

Filosofia DNH

Pentru a creşte vânzările, trebuie să te extinzi. Ai nevoie de idei noi, de noi alianţe şi, probabil cea mai importanta sarcină: ai nevoie de sa-ti limitezi cheltuielile.

Marja de export pentru DNH a fost întotdeauna mare. Între 85 – 90% din cifra totală de afaceri este exportata peste tot în lume.

Pentru a menţine vânzările, DNH Ltd a fost stabilită în Uckfield, Anglia în 1983 şi mai târziu, NDH WW Ltd in Milton Keynes (1994), cu birouri de vanzari şi depozite. DNH GmbH a fost înfiinţată în Hamburg, Germania (1987) şi DNH Inc a fost deschisa in ianuarie 2007 în Philadelphia, Statele Unite ale Americii. În plus, domnul Olsen locuieste in Seul, Coreea de Sud şi comercializeaza difuzoarele noastre in Orientul Îndepărtat.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>