Current Audio

← Inapoi la Companii reprezentate

Current Audio

Website [en]: Control4

 

Produsele Current Audio sunt furnizate către utilizatorii finali prin intermediul unui grup atent ales de instalatori personalizati care îndeplinesc cerinte tehnice si financiare stricte, precum şi in ceea ce priveste serviciile cu clientii. În plus, acestia trebuie să fie dedicati, pentru a oferi clienţilor lor cele mai bune produse şi servicii.

Utilizatorii finali şi instalatorii au cea mai mare încredere în produsele noastre, din cauza modului in care facem afaceri. Nivelul ridicat de reproducere a sunetului, ideile noi, materialele noi, fiabilitatea şi calitatea superioară în ceea ce priveste măiestria, sunt diferenţiatorii cheie pe piaţă şi ne plaseaza în fruntea tuturor. În plus, noi credem în ceea ce facem şi oferim garanţie extinsă pentru toate produsele.

Numele Current Audio este susţinut de echipa fondatoare, echipa premiata si inspirationala, formata din Rich Apgar, Maurer Ron şi Sean McDermott. Rich şi Sean reprezinta zeci de ani de experienţă in instalare, iar Ron aduce 30 de ani de inginerie şi de fabricare a know-how-ului în afacerile cu difuzoare. Noi înţelegem dorinţele si nevoile instalatorului. Ca rezultat, prezentam produse dovedite, inovatoare, care excelează în calitate şi performanţă şi va vor ajuta sa economisiti timp şi bani.

Produsele noastre sunt proiectate şi construite la fabrica noastră din California şi produse în fabricile noastre exclusive din Asia, la propriile noastre standarde, exigente, superioare. Controlul strict la peste 100% dintre componentele noastre este bună, dar selectarea iniţiala a componentelor corecte asigura o viata intreaga de bucurie. Această preocupare pentru excelenţă la fiecare pas al procesului, ne permite să oferim o garanţie lider în industrie, de 5 ani pentru boxele noastre şi garanţie extinsă la electronice.
Current Audio nu foloseste doar cele mai bune materiale şi isi construieste produsele in fabrici de top, dar folosim, de asemenea, tehnologii şi materiale despre care concurenţa nici nu a visat încă.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>