Control4

← Inapoi la Companii reprezentate

Website [ro]: Control4 in Romania prin AV Design – dealer autorizat
Website [en]: Control4

Brosuri: Rezidential, Spatii Comercial Mici & Mijlocii
Control4, un important furnizor in materie de automatizare a casei si solutii de control, va permite sa controlati aproape orice dispozitiv – intr-o casa sau in locul in care va desfasurati afacerile – in mod automat. Fondata in 2003, misiunea companiei este de a oferi un mod cat mai elegant si accesibil pentru a controla si automatiza iluminatul, muzica, sistemul audio-video, de securitate si de energie intr-o singura camera sau in intreaga casa. Astazi, integratorii sistemului Control4 ® conlucreaza cu proprietarii de case si de afaceri pentru a oferi beneficiile transformatoare a ceea ce inseamna o casa inteligenta si conectata: confort, liniste sufleteasca si un mediu eficient, confortabil si sigur.

La Control4 credem ca viata e mai buna atunci cand totul functioneaza impreuna. Solutiile Control4 sunt interoperabile cu mai mult de 7.000 de alte echipamente electronice de consum, iar numarul lor este in continua crestere. Prin parteneriatul cu cele mai mari branduri in materie de aparate electronice de larg consum, dispozitive de energie, iluminat si de securitate, Control4 conduce industria in materie de interoperabilitate.

Beneficiind de un canal de distributie la nivel mondial, care include peste 2.200 de integratori personalizati in America de Nord, comercianti cu amanuntul si distribuitori in 73 de tari, Control4 este cea mai buna alegere pentru proprietarii de case, hoteluri si operatorii de restaurante si baruri sportive sau birouri profesionale. Compania are sediul in Salt Lake City si este finantat de catre Foundation Capital, Thomas Weisel Venture Partners, Frazier Technology Ventures, vSpring, Mercato Partners, and Best Buy Capital.

Control4 ofera modalitatea de control simpla si practica a luminilor, muzicii, filmelor, temperaturii si securitatii casei dumneavoastra din orice locatie din casa sau din lume.

Accesibil - Control4 va ofera sisteme de automatizare practice si pe care va puteti baza, la un pret care se poate incadra in bugetul dumneavoastra. Sistemele de automatizare Control 4 sunt concepute in asa fel incat puteti incepe cu un sistem de baza, la care, ulterior puteti adauga mai multe optiuni, in functie de nevoia si bugetul dumneavoastra.


Usor de instalat - Produsele Control4 sunt proiectate pentru a fi usor de instalat atat in case sau apartamente noi cat si in cele vechi. Fie ca alegeti un sisteme fara fir sau unul cu fir, nu veti fi nevoiti sa distrugeti peretii si sa va remodelati intreaga casa pentru a instala un sistem Control4. Sistemele complete Control4 pot fi instalate si programate in doar cateva ore, astfel dumneavoastra veti economisi timp si bani.


Usor de folosit - Prin simplificarea tehnologiei moderne si integrarea acesteia in casa dumneavoastra, Control4 va face viata mai usoara. Sistemele Control4 pot controla multe echipamente deja existente in casa dumneavoastra: lumini, sisteme de siguranta, sisteme audio si video, fara a fi nevoie de mai multe telecomenzi sau de pregatire intensa pentru a putea utiliza sistemul.

http://avdesign.ro/2010/06/control4-controlul-climei/

Un comentariu la Control4

  1. Pingback: Control4 – Automatizare Cabinet Medical | AV Design

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>