Coda Audio

← Inapoi la Companii reprezentate

Coda Audio

Website [en]: Coda Audio

Coda Audio este lider in designul si producerea difuzoarelor si incintelor acustice Pro-Audio de calitate inalta.

Numarul de difuzoare unice pantentate de Coda Audio sta la baza incintelor si sistemelor acustice ce ofera rezultate dinamice remarcabile, precum si precizie imbunatatita si fiabilitate mare asupra componentelor conventionale.

Pentru a asigura cea mai buna calitate cat si controlul asupra produselor Coda Audio detine propriul centru de fabricatie in Europa, care produce toate difuzoarele, cabinetele si accesoriile folosite in constructia incintelor acustice. Alte avantaje ale acestei abordari includ si reducerea considerabila in ceea ce priveste costul produselor cat si rapiditatea crescuta de a introduce produse noi pe piata audio.

Au o gama larga de produse ce ofera solutii de inalta calitate pentru a satisface cele mai complexe cerinte profesionale pentru aplicatii audio, variind de la sisteme audio portabile la sisteme audio instalate cat si instalatii special construite pentru turnee.

Coda Audio este reprezentata printr-o retea globala de distribuitori specializati, experimentati si calificati tehnic.

Noi credem ca cel mai bun mode de a ajunge sa ne cunoasteti mai bine este prin a asculta incintele noastre audio, pentru ca: A auzi inseamna a crede.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>