Amina

← Inapoi la Companii reprezentate

Amina Technologies

Website [en]: Amina Technologies

Infiintata acum mai bine de un deceniu, Amina ® este acum furnizorul mondial in materie de soluţii de difuzoare total invizibile. Sediul central Amina ® şi hala de producţie este situată în Huntingdon, Cambridgeshire, Anglia, unde produsele noastre sunt asamblate, testate în mai multe etape de către echipele noastre de producţie şi ambalate pentru expediere în întreaga lume. Cu birouri de vânzări şi de facilităţi de depozitare atât în ​Marea Britanie cat şi in America de Nord şi parteneri de distribuţie in întreaga lume, Amina oferă suport de neegalat de vânzări şi de transport rapid de produse. Echipele noastre de cercetare şi de dezvoltare a produselor sunt lideri mondiali în domeniul difuzoarelor de ultima generatie. Devotamentul lor pentru calitate şi performanţă continuă pentru a rafina şi a redefini ofertele noastre actuale, deoarece persistă în a descoperi noi modalităţi de a produce excelenţă sonica în timpul mandatului nostru .

Amina ® are scopul de a ajuta persoanele fizice si corporatiile sa isi creeze un stil de viata care sa beneficieze de divertisment modern, sistemede informare şi de comunicaţii, dar fara a avea designul unui mediu de viata sau de lucru corupt de o tehnologie vizuala evidenta. Sunt pasionati de crearea unei tehnologii audio care prezintă o “lite touch” în termeni de impact fizic direct asupra individului, în timp ce permite un sunet de înaltă calitate de la cea mai noua si accesibila platforma audio.

Difuzorul Amina ® este diferit de orice difuzor conventional. Deşi foloseşte termenul de ‘difuzor’, este mult mai corect să se refere la ea ca la un Distributed Mode Loudspeaker sau DML Panel. Tehnologia se bazează pe principiul cutiei de rezonanta al instrumentelor muzicale naturale, cum ar fi chitara acustica, vioara sau pianul. Energia corzilor este transferata printr-un pod pentru a crea vibratii mici, dar puternice in placa de sunet sau in instrumentul în sine.Vibraţia masei instrumentelor produce excitaţie a aerului în jurul sau şi astfel panoul Amina DML simuleaza modul in care sunetul a fost produs in mod natural.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>