Alto Professional

← Inapoi la Companii reprezentate

Alto Professional

Website [en]: Alto Professional

Alto Professional a fost infiintata in anul 2000 de catre o echipa pasionata de ingineri audio care se străduiesc să construiasca produse care ofera performanţă superioară la preţuri accesibile pentru utilizarea în performance-uri live. Prin utilizarea tehnicilor moderne de fabricaţie, a tehnologiei DSP de ultimă oră, si a unui design sofisticat, Alto a reuşit sa produca o gama de produse care oferă atât performanţe excepţionale cat şi o valoare excepţională pentru muzician şi inginerul de sunet live.

De aceea, ne gândim la noi înşine, nu ca la o companie care se ocupa de echipamente de sonorizari, dar ca o companie orientata spre echipamente corespunzatoare performance-urilor live. Noi nu producem doar instrumente pentru inginerul de sunet live – boxe, amplificatoare si mixere – dar, de asemenea, instrumente pentru muzician, inclusiv sisteme PA all-in-one pentru solo, duo şi grupuri mici.

Misiunea noastra este simpla: aceea de a crea produse – pentru utilizarea lor în spectacole live – care spulbera concurenţa în ceea ce priveste precizia, puterea, portabilitatea, durabilitatea şi preţul. Fiecare produs pe care il proiectam, fiecare componentă selectata şi fiecare proces de fabricaţie pe care il folosim este în serviciul acestei simple misiuni.

La Alto suntem dedicaţi să oferim produse care vor servi clienţii noştri pentru multi ani de acum inainte, produse care să se ridice inaltimea rigorilor unei calatorii şi care sa ofere performanţe excepţionale noaptea intreaga. Suntem la fel de pasionati de a face instrumentele care vă ajuta să fiti auzit, pe cat de pasionati sunteti dvs. de muzica pe care o creaţi.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>