Videotree Lifestyle – redefinirea relaxarii

Videotree este un lider mondial in productia de televizoare rezistente la umiditate.

Toate produsele sunt fabricate in Anglia si au multe elemente in plus fata de produse similare printre ele enumerand: cel mai performant sistem de redare video, senzori pe televizor pentru a-l putea opera usor in mod direct (fara sa mai cauti telecomanda), poate cel mai bun sistem pentru ca variantele cu oglinda sa reflecte maxim cand televizorul este stins, dar sa ofere o imagine perfecta cand functioneaza, fiecare televizor are IP66 practic putand fii instalat in dus sau in ploaie.

Clienti de elita, atat persoane fizice cat si firme, au ales Videotree atat pentru fiabilitate, calitate si performante dar si pentru  pretul corect.

Iata si descrierea celei mai noi game Videotree – Lifestyle:

Pur si simplu uluitoare

Gama Lifestyle de la Videotree este cea mai recenta contributie la spatiul de locuit fiind proiectata sa imbunatateasca orice interior cu o combinatie uimitoare de design classic, linii stilate si expertiza Videotree renumita in domeniul tehnic.

Gama Lifestyle este disponibila in o mare varietate de marimi, de la 19″ la 55″ si o paleta de finisaje impresionante  pentru a completa orice casa, hotel sau spatiu de recreere. Acest model versatil este foarte usor de instalat si poate fi montat pe pereti, cu sau fara iluminat, pentru a crea o atmosfera subtila sau complet ingropat pentru un set de finisaj discret si elegant incadrat de o rama cromata de 1.5cm. Ecranele HD sunt rezistente la apa, asigura o vizionare limpede in orice mediu cu umiditate crescuta, de la baie si dus, pana la bucatarie sau spa. Dar Lifestyle nu este doar pentru baie – aceste produse personalizate au fost proiectate pentru a imbogati orice spatiu interior sau exterior.

Bine ai venit in lumea Lifestyle

Rasfata-te si bucura-te

Gama Lifestyle este apogeul a 10 ani de dezvoltare facuta de catre cei mai buni designeri si ingineri. Acest model este construit in jurul inovatiilor noastre in domeniul televizoarelor rezistente la apa si demonstreaza angajamentul nostru pentru performanta inovatoare si un design clasic elegant. Multumita standardelor dovedite de aceasta calitate, baile, dusurile, saunele si spa-urile nu vor mai fi la fel. Spatiile unde ne relaxam si ne destindem sunt acum in care ne putem rasfata, bucurandu-ne de televizoare HD cu o claritate exceptionala ce creeaza o atmosfera perfecta prin functionalitate si un aspect aparte dat de finisajele albe, negre sau cu oglinda. Avand standardul IP66, televizoarele sunt rezistente la apa, iar cu telecomanda etansata si cu tehnologia “touch”, gama Lifestyle este sigura si usor de folosit oriunde doresti sa vizionezi un film, cu sau fara apa…

In acest fel Videotree cauta perfectiunea.

Din dragoste pentru sunet

Am mers mai departe cu gama Lifestyle si am creat un sistem de sunet pentru modelul de 19″ montat in perete. Un grilaj stilat acopera 4 difuzoare neodynium cu membrana de aluminiu ce furnizeaza un sunet stereo de calitate. Montarea grilajului se face rapid si usor, fara cabluri in plus. Grilajul poate fi personalizat si livrat in orice culoare pentru a se potrivi oricarui design dintr-o bucatarie, baie, spa sau o incapere cu umiditate ridicata.

Optiuni de instalare

Optiunea traditionala de montare pe perete a fost inclusa in gama Lifestyle deoarece este cea mai rapida si usoara optiune pentru orice spatiu. Am adaugat o multitudine de variante, printre care iluminarea ambientala a marginilor televizorului si posibilitatea adaugarii difuzoarelor pentru a personaliza fiecare produs. Seria Pro este disponibila in marimi de 32″, 42″ si 55″ cu margine de doar 1.5mm, modelul “pe perete” iesind cu doar 43mm de la perete.  Materialele de calitate si ramele cromate sau anodizate fac posibila potrivirea cu orice design interior.

Control rafinat

Gama Lifestyle este dotata cu o telecomanda standard, dar puteti opta pentru telecomanda universala rezistenta la apa, ce practic poate controla orice alt echipament audio video din casa. Telecomanda vine cu un suport si intr-o varietate mare de culori.

Adauga tehnologia “touch” de la Videotree si controleaza fara efort functiile televizorului prin simpla atingere a ecranului interfetei de control.

Un vis pentru sectorul hotelier

Gama Lifestyle este solutia perfecta pentru industria hoteliera – se poate instala in camere spa, saune si baile de hotel, experienta clentilor fiind redefinita. Intalarea e foarte rapida, iar ecranele pot fi indepartate si schimbata in cateva  inute, fiind astfel ecranul versatil perfect pentru conferinte, expozitii, spectacole si alte evenimente.

Date tehnice:

 • Rezistenta la apa standard IP66
 • RS232
 • IR
 • Intrari HDMI, composite, component si VGA
 • Telecomanda rezistenta la apa
 • Difuzoare in perete/tavan
 • Usor de inlocuit
 • Fara geam secundar pentru rezistenta la apa garantata si fara acumulare de praf
 • Disponibil in finisaje negru, alb si oglinda cu alte culori optionale. Fiecare televizor de la Videotree este sclipitor
 • Sunt folosite cele mai avansate tehnologii de calcul
 • Tehnologia touch a fost dezvoltata astfel incat utilizatorii se pot bucura de control complet, chiar si in spatii cu umiditate crescuta, fara a fi nevoie de telecomanda
 • Fiecare televizor este construit conform standardului IP66, fiind astfel perfect ermetice, putand fi instalate direct sub dus!

Create cu viziune

Videotree a revolutionat impactul ce il au televizoarele in conditii de umiditate ridicata din hoteluri, resedinte sau centre de relaxare. In anul 1999 au anticipat cererea exploziva pentru servicii internet multiroom pentru televizoare, creand in premiera o noua generatie de televizoare IP, asigurandu-si totodata competivitatea de-a lungul cautarii design-ului si performatei fara egal. Videotree este recunoscut ca lider in tehnologia televizoarelor rezistente la apa datorita dedicarii inovatiilor in tehnologie si design. Videotree continua cercetarea si dezvoltarea elementelor inovatoare de design ce pun utilitatea pe primul loc. Fiecare televizor Videotree rezistent la apa este proiectat si fabricat in Anglia de catre o echipa de specialisti in tehnica si design.

Pentru proiecte, intrebari sau distributie, va rugam sa ne contactati!

videotree.com

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *