Screen Innovations – Black Diamond

Imagine la superlativ chiar si cu lumina ambientala

Dupa cum multi stiu, avantajele folosirii unui video-proiector este posibilitatea de a proiecta imagini de calitate pe ecrane foarte mari, insa acest lucru are un dezavantaj mare – lumina ambientala.

Lumina ambientala, fie ea cauzata de lumina naturala provenind de la ferestre, surse de lumina din camera, sau chiar lumina reflectata de ecran, este o problema mare pentru aceasta tehnologie comparat cu alte tehnologii de proiectare de imagini.

Intr-un spatiu intunecat ecranele standard imprastie lumina pe pereti, podea si tavan, numai pentru ca in final lumina sa fie reflectata inapoi pe ecran, iar ceea ce rezulta este o imagine stearsa, cu un nivel mic de contrast si claritate.

Black diamond reduce cu peste 75% dispersia luminii, crescand experienta telespectatorului si contrastul imaginii.

Intr-un mediu ambiental luminos Black Diamond este singurul ecran care absoarbe toata lumina ambientala din camera.
Lumina ambientala este absorbita din toate directiile – sus, jos si chiar lumina din dreptul video-proiectorului, permitandu-i astfel ecranului sa mentina si sa prezerve contrastul proiectorului. Numai lumina proiectorului este reflectata catre ochii spectatorilor creand 300% mai mult contrast spre deosebire de alte ecrane.


Data: March 16, 2011

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>