,

QMotion – rulou electric fără fire!

Rulouri cu baterii ce țin până la 5 ani, comandă wireless și de pe telefon!
Când vine vorba de a construi o companie de clasă mondială pentru tot ceea ce înseamnă automatizarea ferestrelor, ai nevoie de un inventator, cineva fascinat de ceea ce înseamnă provocarea de a transforma produse de reglaj fin în perfecțiune.

Sistemele QMotion sunt specializate în furnizarea de soluții pentru acoperirea ferestrelor casei. În timp ce jaluzelele tradiționale motorizate au nevoie de un electrician calificat pentru a instala cabluri de alimentare, rulourile QMotion pot fi instalate cu ușurință, pentru că nu necesită niciun fel de cabluri.

Pentru prima dată, utilizatorul are posibilitatea de a instala un sistem complet funcțional, silențios, motorizat cu role, care este în întregime wireless. Ruloul poate fi operat prin telecomandă, prin smart phone sau tabletă, folosind aplicația QMotion. Utilizatorul poate opera de la distanță rulourile, în mod individual sau simultan, pentru fiecare cameră sau pentru fiecare etaj.

Opțiunile de control includ o funcție de cronometru de la distanță care permite utilizatorului până la șase evenimente pe zi, comandând rulourile să se miște automat la apus și răsărit, în plus față de alte patru setări cronologice. Prin urmare, utilizatorul poate fi sigur că în timp ce el este departe de casa sa, rulourile vor continua să funcționeze, oferind opacitate și control al aportului de căldură, fără a fi neglijată securitatea și intimitatea căminului.

Cu tehnologia unică incorporată, rulourile QMotion oferă, de asemenea, o caracteristică de dublu de control, care permite utilizatorului să le opereze manual. Doar trăgând bara de jos puteți coborî ruloul sau să îl ridicați înapoi până la poziția pre-setată sau într-o poziție complet ridicată, aducând astfel un nou nivel de confort în ceea ce privește controlul rulourilor.

Curentul necesar rulourilor este asigurat de baterii standard alcaline, ușor disponibile. Datorită unor arcuri speciale care sunt instalate în tubul rulourilor, bateriile oferă până la cinci ani de utilizare pentru o medie de 4 ridicări/ coborâri pe zi.

Înlocuirea ușoară a bateriei – prin plasarea ușii de acces la bateriile alcaline în tubul rulourilor, puteți schimba bateriile fără a scoate ruloul din suportul său.

Eliminarea facilă a materialului și instalarea acestuia – sistemul de atașare a materialului de tub permite ca acesta să fie ușor de îndepărtat pentru curățare, întreținere și igienizare sau înlocuire.

Dacă doriți să schimbati materialul din motive decorative, DeBoot sau distribuitorul dumneavoastră QMotion poate comanda un nou material QMotion pentru a fi utilizate pe tubul existent, asigurând longevitatea și randamentul investițiilor de acoperire a ferestrelor.

100% Wireless

Qmotion este alimentat de la baterie și poate fi controlat de la distanță, astfel încât nu există cabluri necesare instalării sau lucrări de construcție complicate.

QMotion sunt liderii industriei atunci când vine vorba de sisteme de rulouri wireless. Fără cabluri de alimentare sau cabluri de control necesare, utilizatorul poate instala un sistem de rulouri complet motorizat și controlat în mod inteligent, fără a fi nevoie de electricieni. Pentru prima dată, se poate instala un sistem de rulouri motorizate fără a fi nevoie sa se dărâme pereți sau să se instaleze construcții inestetice pentru a ascunde cablajul.

Control la distanță

Telecomanda QMotion multi-funcție vă permite să controlați una sau mai multe rulouri dintr-o dată.

Telecomenzile QMotion sunt oferite în finisaj alb standard și sunt destinate pentru o setare și operare ușoară.  Vă oferim două tipuri, care pot controla fie un singur rulou sau, în cazul în care sunt instalate mai multe rulouri,  poate fi folosită o telecomanda multi-control. Alte accesorii de control la distanță care pot fi achiziționate sunt suporurile pentru telecomandă care se montează ușor, aparent pe perete, și care vor susține telecomanda cu magnet.

iPhone / Android

Aveți un telefon inteligent, sau o tabletă? Puteți controla rulourile utilizând aplicația QMotion!

QMotion oferă o aplicație atât pentru un telefon inteligent cât și pentru o tabletă, aplicație care poate fi descărcată pentru iOS sau Android. Pentru ca aplicația să funcționeze și să recunoască faptul că au fost instalate rulouri QMotion, utilizatorul trebuie să instaleze QSync conectat la routerul Wi-Fi. Odată ce aplicația QMotion aleasă este descărcată, toate rulourile pot fi apoi utilizate în mod individual sau, dacă este necesar, grupate; oferind prin urmare, o platformă excelentă și ușor de utilizat în care pot fi operate rulourile.

Silențioase

Spre deosebire de rulourile motorizate convenționale, tehnologia QMotion permite operarea silențioasă.

Motoarele QMotion sunt aproape fără zgomot, asigurându-se că, atunci când rulourile sunt operate, nu va fi, practic, nici un zgomot de motor care să întrerupă sau să perturbe atmosfera din cameră sau din zona unde sunt instalate rulourile sau jaluzelele. Acest lucru îi permite utilizatorului o experiență plăcută atunci când funcționează rulourile și, prin urmare, nu există o distragere inutilă a atenției din cauza vreunui zgomot excesiv.

Configurare ușoară

Fără fire sau switch-uri pentru instalare, instalarea este la fel de ușoară ca și montarea oricărui alt rulou.

Odată ce suporturile dumneavoastră sunt instalate la punctele de fixare destinate și ați montat rulourile în aceste suporturi, jaluzelele QMotion sunt într-adevăr ușor de configurat. Urmând instrucțiunile incluse cu fiecare rulou, nu vă va lua mai mult de câteva minute și veți avea un rulou funcțional și pe deplin operațional. Și da, noi instalăm chiar și bateriile în interiorul tubului doar pentru a face ca timpul de când e scos din cutie și până devine operațional să fie putin mai scurt.

Baterii funcționale 5 ani

La folosirea zilnică de până la patru operațiuni pe zi, bateriile au o durată de viață de pâna la 5 ani și sunt extrem de ușor de înlocuit.

Rulourile QMotion vin complet echipate, cu baterii alcaline preinstalate și ușor de găsit în magazine. Durata de viață a bateriei depinde de dimensiunea ruloului și de numărul operațiunilor efectuate zi de zi. Cu toate acestea, bazându-ne pe rulouri de dimensiuni standard și alături de procedurile noastre de testare complet verificate, vă putem asigura că acestea vor funcționa până la 5 ani, fără să fie nevoie de înlocuire, în limita a 4 operațiuni de ridicare și coborâre pe zi.

QMotion pentru birou

Sistemele QMotion sunt specializate în furnizarea de soluții pentru acoperirea ferestrelor pentru arhitecți, designeri și alții.

QMotion oferă soluții inovatoare care vor face ca biroul dvs, un centru de învățare sau o zonă publică, să devina distinse. Acestea vor satisface, de asemenea, atât nevoile funcționale cât și cele estetice pentru centre de conferințe, de prezentare sau săli de ședințe. Ele pot fi, de asemenea, utilizate ca ecrane de proiecție sau pentru aplicații cu imagini imprimate, logo, etc.

QMotion oferă un sistem  unic și sofisticat de control automat și manual. Folosind tehnologia patentată, rulourile QMotion dispun de o funcție de control dublu, care permite utilizatorului să le opereze atât electronic cât și manual, aducând un nou nivel de confort în ceea ce privește controlul jaluzelelor.

Pentru audio-vizual

Cu oferta unică QMotion, integratorul nu mai trebuie să se preocupe cu un proiect complicat de cablare pentru controlul tuturor rulourilor.

QMotion se poate integra in aproape toate sistemele de control tip smart-home: Control4, KNX, Elan, RTI, Vantage, URC, Savant.

Pentru integrarea în alte sisteme smart home deja existente, Qmotion vă poate oferi module separate.

Sistemul motorizat QMotion poate fi, de asemenea, utilizat ca si ecran de proiectie prin adăugarea unui material aplicabil care vă poate oferi un ecran de proiectie wireless Qmotion, in casa sau la birou fără a fi nevoie de cabluri de curent sau de control.

Rulourile au motoare silentioase și un control manual unic și da, vin cu un motor codificat, care funcționează în mod automat în cazul în care pozițiile rulourilor intermediare și cele de oprire trebuie să fie setate. În cazul în care poziționarea nu se potriveste cu cerințele clientului dumneavoastră nicio problemă, puteți trece peste acestea in mod manual și puteti stabili noi poziții personalizate pentru a se potrivi aproape oricarei cerințe, fara a fi nevoie de asistenta unui specialist.

Opțiunile de control de sine stătătoare includ o funcție de la distanță  care permite utilizatorului de până la șase evenimente pe zi, care misca rulourile in mod automat pentru apus și răsărit, în plus față de alte patru setări cronologice. Prin urmare, utilizatorul poate fi sigur că în timp ce se afla departe de casa, rulourile vor continua să funcționeze, oferind control asupra luminii si caldurii, oferind in același timp un nivel ridicat de confidențialitate și securitate.

Pentru hoteluri/pensiuni

Sistemele QMotion sunt specializate in furnizarea de solutii de acoperire a ferestrelor atat pentru arhitecți, designeri și alti specialisti. QMotion ofera solutii inovatoare, care vor da o nota distinsa camerelor dvs; camerelor de oaspeti șau zonelor publice și sa satisfacă nevoile functionale si estetice ale hotelurilor; centrelor de conferințe; salilor de conferinta si prezentare; restaurante etc.  Acestea vor oferi intimitate instant în camere, și intunericul necesar videoproiectiilor in sălile de conferințe. Ele pot fi de asemenea utilizate ca ecrane de proiecție sau pentru aplicații cu imagini imprimate- logo etc.

Rulourile QMotion oferă un sistem unic si totodata sofisticat de control automat și manual. Folosind tehnologia patentata, rulourile QMotion dispun de o dubla funcție de control, care permite utilizatorului să le opereze atat electronic, cat și manual, aducand un nou nivel de confort in ceea ce priveste controlul lor.

Rulourile QMotion permit oaspeților să le închidă sau sa le ridice partial prin simpla atingere a unui buton. Produsele noastre au estetică curata, clara, nu necesita cablare și sunt folosite pentru o varietate de aplicatii solare.

Pentru institutii si cabinete medicale

Rulourile QMotion ofera intimidate și control al luminii cu un bun echilibru între design și funcționalitate pentru spații de asistenta medicala. Fie că este utilizat în camerele pacientilor sau in spații comune, beneficiile unui control silentios, printr-o simpla apasare de buton, sunt evidente.

Pentru a simplifica gestionarea luminii în spații comune, rulourile QMotion pot fi controlate prin interfata unui sistem de control al cladirii/smart building, sau prin controale simple cronologice de până la șase operatiuni pe zi.

Prin alegerea corectă a țesăturii rulourilor, lumina naturala poate fi moderata, oferind o experiență de iluminat mai sănătos în mediul de asistenta medicala. QMotion oferă o gamă largă de materiale ecologice și antimicrobiene.

Materiale

Gama de materiale a  QMotion a fost selectata de la furnizori predominant din Marea Britanie și Europa, ceea ce ne permite sa utilizam unele dintre cele mai bune modele disponibile, atent selectate pentru aproape toate mediile. Suntem foarte încântați să fim în măsură de a prezenta mai multe materiale care au fost proiectate de designeri britanici de textile îmbinând astfel un design potrivit pentru casă și materiale funcționale pentru birou.

Toate materialele noastre au fost proiectate special pentru utilizarea pe sisteme de rulou, oferindu-vă de asigurarea necesara ca veti avea parte de aspectul pe care doriți să il creați pentru fereastra dvs.

De asemenea, suntem în măsură să oferim materiale imprimate personalizate, care sunt o soluție ideală pentru a vă arăta frumoasa fotografie de vacanta in casa sau pentru promovarea unei reclame într-un mediu comercial.

Tehnologie

Sistemele QMotion s-au inventat și dezvoltat în SUA . Tehnologia unică folosită este luată în principal din industria ușilor de garaj, unde motoarele mici și unele arcuri foarte speciale, au permis inginerilor sa dezvolte rulouri pentru fereastre  care pot fi operate de către utilizator fără efort.

Când inventatorul Qmotion Inc., Willis Mullet, a introdus această tehnologie in rulouri, ea a devenit extrem de importanta  in aceasta industrie. Suntem acum liderii industriei de motorizare wireless cu  performante de varf privind funcționarea, durata bateriei sau designul cu adevarat original.

Am dus rulourile wireless spre noi limite și continuăm să dezvoltam aceeași tehnologie prin care suntem capabili de a aduce produse noi și inovatoare pe piață . Cu mult mai multe produse pregatite, puteți fi siguri că QMotion vor putea satisface toate nevoile dvs imediate și viitoare pentru cele mai avansate tipuri de rulouri fără fir disponibile în prezent în întreaga lume .

In cazul instalarii de catre un dealer autorizat, garantia acordata este de 5 ani!

Produsele QMotion sunt diversificate, putand fi montate in interiorul sau exteriorul ferestrei, avand masca optionala, rola dubla pentru 2 materiale (noapte sau zi), link pentru conectarea mai multor role), alimentare 24V (In cazul in care acest lucru se doreste) – pentru detalii va rugam sa ne contactati.

DeBoot Timisoara este unic distribuitor a Qmotion in Romania. Contactati-ne pentru mai multe detalii sau pentru a va directiona catre cel mai apropiat dealer.

Firmele care doresc sa ne devina parteneri sa ne trimita un mail cu datele de colaborare.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *