Touch Screen incastrat – Control4

Noile interfetele Control4 InfinityEdge prezinta ecran touch screen pe toata suprafata, existand modele de 5’’ (13 cm) sau de 7” (18 cm).

Afisate ca o noua generatie de ecrane incastrate in perete, produsele InfinityEdge ofera un control intuitiv asupra luminilor, incalzirii, aerului conditionat, sistemului de securitate si a tot ceea ce tine de divertisment (muzica, filme, etc.). Controlate de sistemul de operare “Control4 OS 2.0”, includ o noua interfata si capacitatea de a accesa si de a extinde capacitatile sistemului Control4 prin instalarea de aplicatii de pe 4Store Application Marketplace, cu conexiune cu cablu sau Wi-Fi si 4 butoane cu functie programabila. Ambele modele au aceeasi carcasa (incastrata in perete), ceea ce permite schimbarea intre modele, chiar si la instalarea finala.
Noile modele au integrata o functie optionala de intercom, ceea ce da posibilitatea clientilor sa monitorizeze si sa comunice intre camere – individuale sau multiple – echipate cu ecrane InfinityEdge.

Tony Leedham, vicepresedinte EMEA al Control4, a declarat pentru revista IE Residential: “ Noile ecrane de 5” sunt cele mai noi interfete create pentru utilizatori si vor fi lansate pana la sfarsitul lunii februarie. Aceste ecrane noi, atunci cand sunt upgradate cu reteaua noastra de intercom, vor oferi dubla comunicare intre ecranele de 5” si 7”. Incepand cu cea de-a doua jumatate a anului, vom inaugura integrarea intercomului cu sistemele de acces si telefonie IP. Acestea evidentiaza efortul continuu depus pentru proiectul de certificare a partenerilor prin care incercam, impreuna cu furnizorii sa elaboram drivere, tehnologie incastrata si aplicatii. Dezvoltand aplicatiile care sa permita integrarea produselor/ serviciilor proprii, furnizorii pot ajunge la o mare parte dintre proprietari prin magazinul Control4 My Home App Store, de unde orice utilizator al sistemului Control4 poate cumpara sau downloada aplicatii direct pe sistemul lor de automatizare.”

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *