,

SI Zero Edge Flex – o imagine foarte buna, mai mare si mai ieftina

Screen Innovations Zero Edge FLEX este acelasi ecran cu marginea subtire de tip Zero Edge ca si modelele anterioare, dar spre deosebire de acestea, ecranul poate fi rulat avand dimensiuni mult scazute (o rola are lungimea maxima egala cu latimea ecranului), astfel este mult mai usor de instalat, are dimeniuni de pana la 250” diagonala si transportul este mai ieftin, scazand pretul catre tine. Acest model este disponibil cu sau fara iluminatul de fundal cu LED. Variantele de materiale sunt : PURE WHITE sau GRAY (solutie optima pentru rezolutii si de 8K, pentru sali home theater sau oriunde calitatea imaginii intr-un mediu cu lumina controlata este pe primul plan), Maestro Weave cu microperforatii pentru amplasarea ecranului in fata boxelor fara a schimba calitatea sunetului si SLATE pentru spatii luminoase, descris mai jos.

Ecranul Screen Innovations Slate Zero Edge FLEX este primul ecran flexibil din lume ce are proprietati de rejectare a luminii ambientale dar si cu aspect de televizor LCD. Este capabil sa rejecteze 65% din lumina ambientala fiind solutia optima pentru spatii luminoase. Acum este disponibil cu diagonala de pana la 250” (635cm) pentru raportul de 2,35:1 si cu iluminatul optional de fundal cu sistemul proprietar SI cu pana la 256000 LED-uri. Sistemul de iluminare de fundal cu LED face integrarea in decorul existent mai usoara si in acelasi timp creste contrastul perceput de ochi si face mai usoara adaptarea de la scenele luminoase la cele intunecate.

Acest ecran a fost conceput ca urmare a necesitatilor clientilor, scazand pretul final si in acelasi timp crescand dimensiunile maxime. Este o solutie foarte buna pentru ecranele fixe, atat in spatii comerciale (Sali de conferinte, digital signage etc) cat si rezidentiale (home theater, media room)

Celelalte produse SI le gasiti in articolul : 
http://bit.ly/SIavdesign

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *