,

Ecran High End de 110” cu pretul cel mai bun de pe piata

Pentru ca intotdeauna ti-ai dorit o experienta cu adevarat “cinema la tine acasa”, am creat un pachet a carui valoare, calitate si fiabilitate sunt exceptionale, fiind in acest moment cea mai buna solutie de pe piata pentru un ecran high end de mari dimesiuni de pe piata.

Cred ca majoritatea oamenilor iubesc senzatia creata de vizionarea unui film la cinematograf, iar pachetul de mai jos ofera acest lucru.  Mai mult, imaginea mare creaza o atmosfera ideala pentru jocuri, programe tv dar si pentru prezentari  in sali de conferinte sau cuddle room in companii.

Vom incepe cu pachetul care a fost si ideea acestei campanii si care este din mai multe puncte de vedere EXCEPTIONAL.

De ce?

In primul rand pentru ca la ora actuala reprezinta cel mai bun pret pentru o imagine cu diagonala de 280 cm ( 110” ). Este compus dintr-un ecran Screen Innovations  special conceput pentru proiectiile de foarte aproape si cu rejectia luminii ambientale (acest ecran a fost conceput dupa o colaborare cu NASA, dezvoltand impreuna singurul ecran pentru videoproiectie din spatiu, fiind folosit pe statia orbitala) si un videoproiector Ultra Short Throw produs de Wolf Cinema ce va proiecta imaginea de jos in sus.

Si pentru ca intotdeauna am incercat “sa ne punem in pielea” cumparatorului ne-am intrebat DE CE AR TREBUI SA CUMPERI ACEST SISTEM si astfel am facut o lista de avantaje si dezavantaje.

Avantaje:

– Este cel mai bun pret pentru un sistem cu aceste performante si cu aceste dimensiuni de pe piata

– Deoarece este un ecran special ce rejecteaza lumina ambientala, acesta poate fi amplasat fara probleme in LIVING ROOM / MEDIA ROOM si chiar in sali de prezentare / Sali de conferinte unde o imagine buna este obligatorie.  Ecranul are un proces de fabricare complex, fiind compus din mai multe straturi optice ce lasa doar lumina ce vine de jos sa treaca si sa ajunga la privitor. Din aceasta cauza nu se poate instala cu videoproiectorul instalat sus, chiar daca se intoarce ecranul.

– Consuma doar 310W / 260W (Eco), mult mai putin decat un televizor similar

– Foarte usor,  cu doar 30 kg este o solutie foarte buna pentru instalare pe perete in orice sufragerie. Televizoarele de aceleasi dimensiuni au peste 100kg, amplasarea pe perete fiind nu doar dificila, dar si periculoasa.

– Unghi de vizualizare de 180 de grade similar oricarui televizor

– Rama subtire pentru un design contemporan. Optional  se poate comanda kit-ul de LED pentru lumina ambientala ce realizeaza de asemenea un contrast perceput crescut.

– Fata de ecranele standard acest ecran rejecteaza 90% din lumina ambientala iar contrastul creste cu 700%.

– Videoproiectorul se instaleaza la doar 60cm de ecran instalandu-se usor pe orice comoda

– Fata de proiectia standard (cu videoproiectorul instalat pe tavan) acest sistem are avantajul ca nu necesita o instalare complicata (mai ales unde tavanul este foarte inalt sau neregulat), riscul foarte mic ca “cineva” sa se interpuna in calea luminii venita de la videoproiector spre ecran(mai ales daca copiii se joaca cu Wii sau Xbox Kinect de exemplu), de asemenea fiind o solutie ideala pentru prezentari  (cei care fac prezentarea nu mai stau cu lumina videoproiectorului in ochi si pe intuneric …) si nu in ultimul rand se integreaza usor in orice camera sau casa, chiar daca este un apartament de lux de mici dimensiuni.

– Videoproiectorul Wolf Cinema ofera o imagine de 4000 lumeni imbunatatita si corectata deoarece toate videoproiectoarele Wolf Cinema sunt de referinta.

– Imaginea si contrastul este specific videoproiectiei  avand culori si contrast cat mai naturale

Dezavantaje:

– Proiectia este 1080p adica Full HD si nu 4K ca la televizoarele similare. Inainte sa va luati cu mainile de cap (fiindca toate televizoarele sunt 4K si curbate ) hai sa analizam ce inseamna asta. E clar ca o imagine 4K/Ultra HD este mai buna ca FullHD, dar pe de alta parte continut 4K aproape ca nu exista. Majoritatea posturilor HD din Romania transmit de fapt in 720p, iar un 4K pentru televizor nu este asteptat in urmatorii 5 ani la distribuitorii de televiziune prin cablu.

Playere 4K sunt foarte putine si filmele disponibile de asemenea. Mai mult, la cei 4.5 metri distanta optima de vizionare a acestui ecran sesizezi foarte greu diferenta (majoritatea videoproiectoarelor digitale din cinematografele din Romania proiecteaza Full HD – ti-ai dat seama de asta?).  Daca totusi doresti 4K avem disponibile videoproiectoarele exceptionale de la SONY  http://www.sony.ro/pro/product/projectors-visualisation-simulation/vpl-gtz1/overview/, dar pretul lor trece de 20000euro.

– Exista costuri cu becurile de schimb. Din experienta clientilor nostri care folosesc sisteme de videoproiectie in living room cu folosire zilnica, un bec “tine” intre un an si 3-4 ani ( are 4000 ore in ECO mod si daca e folosit 4 ore pe zi ar fi 2.73 ani)

– Nu are sistem de sunet integrat. Acesta este un dezavantaj doar pentru ca nu este un sistem singular, pe de alta parte cate televizoare ai auzit care sa sune bine din fabrica (noi stim doar 2 branduri, dar diferenta de sunet se regaseste din greu in pret).  Avantajul ar fi ca iti poti instala un sistem care sa sune cu adevarat bine, sa arate bine si eventual sa fie si surround sau imersiv (Atmos, DTS-X ) – vezi 2 pachete mai jos sau suna-ne pentru detalii

– Un anumit control al luminii este totusi recomandat mai ales al luminii care ar putea veni de jos sau cea perpendiculara pe ecran.

Concluzia o lasam sa o tragi singur vizionand chiar filmul celor de la Screen Innovations in care apare acest ecran prezentat la un targ cu un videoproiector Sony in acest caz.

Sau despre avantajele unui ecran mare Screen Innovations

Pentru pachetul Screen Innovations – Wolf Cinema, gasiti oferta aici

Pentru acest pachet va oferim un sunet pe masura cu boxe GoldenEar, premiate de multe publicatii, cu un pret accesibil:

– Sistem audio pentru living room deja construit (soundbar, sateliti, bas activ)

Oferta pentru acest sistem aici

– Pentru un living room in constructie, un sistem invizibil compus din 5 difuzoare + 2 pentru Dolby Atmos in tavan si un subwoofer

Detalii despre boxele GoldenEar :  http://bit.ly/GEavdesign

Pentru camere mai mari, home cinema sau pentru cei mai pretentiosi vom reveni, in curand, cu alte pachete!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *