DarbeeVision DVP5000

Cei de la DarbeeVision nu pretind ca procesorul video DVP5000 adauga claritate imaginii, ci mai degraba adauga “prezenta vizuala” creata prin incorporarea informatiei de adancime in imaginile 2D si 3D.

Activand procesarea procesorului aduce diferente de detalii mai semnificative decat se observa la rezolutii 4K, lucru ce ofera o calitate a imaginii ridicata chiar si la imagini dinamice.

De obicei utilizatorul unui produs nou are nevoie de o perioada de acomodare, descoperind pe rand punctele forte si cele slabe. Daca se adauga si faptul ca Darblet-ul nu arata impresionant din punct de vedere constructiv, nu este de asteptat ca prin simpla pornire a procesorului sa se obtina momente de uimire. Insa exact acest lucru il face DVP5000, produce imagini spectaculoase chiar si pentru cei obisnuiti cu imagini incredibile.
Oprirea procesorului evidentiaza cat de stearsa si defocusata arata imaginea originiala fata de cea procesata. De la fire de par, frunzele copacilor pana la modele de tesaturi delicate, procesarea sclipeste extragand micro-detalii care sunt pierdute in mod normal, producand astfel imagini mult mai complete.

Avantajul acestui procesor este ca, oricat de bun este display-ul, va afisa imagini si mai aratoase, facand pe oricine sa isi doreasca un astfel de dispozitiv.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *