Control4 – Siguranta si securitate

Sisteme de siguranta, Contacte pentru Ferestre sau Usi, Senzori de miscare, Camere IP
Toate aceste elemente pot fi controlate de Control4, facandu-va viata mai usoara, ba chiar reducand consumul de energie: ca de exemplu in cazul in care ati parasit locuita, puteti configura sistemul sa opreasca luminile cand senzorul de miscare nu a fost activat timp de 15minute, sau il puteti seta sa porneasca luminile/muzica pe masura ce va deplasati dintr-o camera in alta.

In momentul in care cineva suna la usa puteti verifica cine esta fara a fi nevoie sa va deplasati, ci doar sa vizualizati totul printr-o camera IP programata sa afiseze fie direct pe televizor, pe touch-screen sau pe orice alt display din casa.
Control4 va asigura facilitatile pe care un sistem de siguranta traditional nu le poate asigura.

Cand sunteti plecat in vacanta ultimul lucru pe care vi-l doriti este sa va faceti griji asupra sigurantei casei dumneavoastra, cu sistemul Control4 puteti verifica de la distanta, prin intermediul internetului, starea in care se afla locuinta dumneavoastra: daca au ramas lumini aprinse, daca sunt toate usile sau ferestrele inchise, puteti chiar si verifica imaginile captate de camerele IP din interiorul sau exteriorul casei dumneavoastra.
Daca nu dispuneti de o conexiune la internet atunci sistemul Control4 poate comunica cu dumneavoastra prin SMS, si poate, de exemplu, sa va trimita un SMS cand s-a detectat o scurgere de apa in camera unde se afla boilerul.
Control4 poate monotiriza temperatura din fiecare camera a casei dumneavoastra pentru a preveni inghetarea sau poate sa va trimita un SMS cand a fost detectata miscare in interiorul casei.
Daca in marea partea a zilei sunteti la serviciu puteti controla accesul copiilor la TV sau la consola de jocuri. De asemenea in cazul in care cabinetul de medicamente sau cel de bauturi spirtoase a fost deschis si dumneavoastra nu sunteti acasa sistemul Control4 va va anunta.
Cand este timpul servirii mesei printr-o singura apasare de buton puteti opri toate televizoarele, computerele si aparatele stereo din casa si le puteti transmite un mesaj vocal prin care sa-i chemati la masa.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *