Control4 – Audio Multi-Room

Cu ajutorul solutiilor multi-camera de la Control4 va puteti sonoriza fiecare incapere din casa dumneavoastra, avand control complet asupra volumului si tipul muzicii.

Control4 va permite accesul la multe surse de muzica – CD Player, Radio, PC – colectia dumneavoastra de fisiere audio, Streaming Audio – diverse servicii online cum ar fi Rhapsody, Pandora, XM Sirius, iPod.
Va puteti crea playlist-uri amestecand sursele disponibile si le puteti asculta in orice camera a casei, sau chiar puteti crea playlist-uri separate pentru fiecare camera a casei: bucatarie, terasa, baie, dormitor, sufragerie, garaj, etc.

 

Sistemele Control4 de distributie a sunetului pe mai multe incaperi din casa dumneavoastra va permit accesul si controlul permanent al muzicii din fiecare incapere.
Fie ca alegeti sa controlati sunetul printr-un Ipod sau prin telecomanda Control4, totul este usor si simplu.

Ca majoritatea oamenilor, probabil va doriti sa aveti muzica pretutindeni in casa. In acest sens sursele de muzica sunt un aspect important, peste care Control4 nu a trecut cu vederea.

Aveti posibilitatea selectarii surselor de muzica printr-o singura apasare de buton. Control4 va permite sa ascultati muzica din orice sursa si chiar si sa faceti playlist-uri din sursele selectate. Indiferent ca doriti sa asculati radio, sau o sursa de streaming online cum ar fi Rhapsody sau Pandora, sau chiar si muzica de pe computerul sau ipod-ul dumeavoastra, Control4 are solutia perfecta pentru dumeavoastra.

Multi oameni cred ca pentru a instala un sistem de distribuire audio este nevoie de o remodelare complata a locuintei.

Nu si cu Control4. Sistemele audio wireless (fara fir) pe care Control4 le pune la dispozitie va permit distribuirea sunetului pe zone fara a fi necesara daramarea peretilor sau o remodelare majora a casei sau a apartamentului.

Un alt aspect important este faptul ca sistemele Control4 sunt complet modulare. Asta inseamna ca nu sunteti nevoiti  sa planificati tot sistemul audio inainte de a-l achiztiona.

Control4 va permite sa achizitionati atat cat va permite bugetul, putand ca ulterior sa adaugati zone noi de control.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *