Control4 – Controlul luminilor

Controlul luminilor din casa dumneavoastra nu a fost niciodata mai usor.
Cu o singura apasare de buton puteti opri toate luminile din casa.

Nu mai este nevoie sa mergeti in fiecare incapere pentru a va asigura ca luminile au fost stinse si ca nu risipiti energie. Cu Control4 pur si simplu creati o scena de “Noapte buna” si cu o singura apasare de buton opriti toate luminile sau puteti sa lasati doar lumina de la baie la o intensitate de 10%, opriti televizorul, sistemul audio, diminuati temperatura cu cateva grade si armati sistemul de securitate.

Sistemul va va notifica daca au ramas usi deschise, incluzand garajul.

Solutiile oferite de Control4 va ajuta sa va creati un camin frumos iluminat, care este, de asemenea, receptiv la nevoile dumneavoastra. De la controlul de la distanta la un iluminat inteligent care va ajuta sa economisiti energie electrica – sistemele Control4 ofera posibilitati infinite. Si pentru ca produsele Control4 sunt atat de accesibile din punctul de vedere al pretului exista un pachet complet pentru practic orice buget.

Cu Control4 va puteti bucura de o adevarata experiente cinematica.

 

Prin apasarea unui singur buton luminile din camera unde se vizioneaza filmul vor scadea in intensitate, in timp ce luminile din restul casei se vor opri, filmul va incepe sa ruleze, iar temperatura se va adjusta nevoilor dumneavoastra si, in cazul in care ati comandat o pizza, in momentul in care cineva suna la usa veti primi o notificare pe ecran si puteti verifica camera IP de la intrare sa va asigurati ca nu sunteti intrerupt de altcineva decat de agentul care va livreaza pizza.

In acceasi masura in care puteti programa sistemul Control4 pentru a creea dispozitia perfecta pentru vizionarea unui film, il puteti utiliza si pentru a creea atmosfera unei petreceri.


Nu mai este nevoie sa alergati de la sistemul audio la intrerupatoarele pentru lumini pentru a schimba atmosfera petrecerii: folositi doar o singura comanda si puteti modifica playlist-ul care se aude in sistemul audio, schimbati intesitatea luminilor din camera de zi, iar cand doriti sa va invitati oaspetii la masa da-ti sonorul mai incet, diminuati intensitatea luminilor din camera unde se afla oaspetii si aprindeti luminile din bucatarie, ba chiar mai mult puteti sa afisati un mesaj pe televizor prin care va invitati oaspetii la masa: toate acestea printr-un singur buton.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *