Control4 – Home Theater

Control4 ofera o linie completa de produse de automatizare a resedintelor, produse usor de folosit, practice si accesibile oricui. Cu Control4 toate echipamentele functioneaza mai bine, pentru ca functioneaza impreuna: sistemele de home-theater, sisteme audio multi-camera, corpurile de iluminat, sistemele de adjustare a temperaturii si cele de siguranta – toate controlate de o singura platforma.

Controlul Sistemelor Home Theater

Indiferent daca “home theater” inseamna un coltisor in living sau o camera separata cu scaune de cinema, produsele Control4 va ofera solutia perfecta pentru casa dumneavoastra. Posibilitatile sunt infinite, iar instalarea este mai usoara si mai accesibila decat v-ati imagina.

Cateva dintre modalitatile prin care va puteti bucura de propriul home theater:

 • Folositi o singura telecomanda pentru a porni sistemul home theater aflat in orice incapare a casei
 • De obicei este nevoie de cel putin 4 telecomenzi si cateva referinte la manualele de utilizare pentru a porni sistemul home theater.
 • Cu o singura apasare a unui buton porniti televizorul sau proiectorul, DVD-ul, satelitii, sistemul audio sau chiar puteti sa coborati ecranul de proiectie. Sistemul va afisa o librarie cu copertile filmelor dumneavoastra astfel incat sa puteti selecta usor filmul pe care doriti sa-l vizualizati. Acelasi buton de pornire a sistemului home theater poate fi configurat astfel incat sa diminueze intensitatea luminilor si sa micsoreze sau sa creasca temperatura camerei, creand astfel ambianta perfecta pentru a vizualiza filmul ales.

Dintre produsele pentru controlul sistemelor home theater exista:

 • Telecomanda pentru control general, inclusiv cel al sistemelor home theater
 • Amplificatoare pe 4 sau 8 zone
 • Difuzoare incastrate in perete sau in tavan
 • Ecrane Touch Screen pentru control (ecrane de perete sau de masa)
 • Comutatoare/Dimmer-e fara fir
 • Termostate fara fir
 • Draperii/Jaluzele motorizate
 • Suporturi pentru iPod
 • Multi-Tuner

Accesati rapid colectia dumneavoastra de filme cu Control4

Va puteti accesa colectia de filme din propriul Dvd-Player Multi-Disc (DVD Changer) dintr-o singura interfata, acestea fiind afisate intr-o librarie virtuala cu copertile corespunzatoare. Si, pe masura ce tehnologia evolueaza, Control4 va lasa sa accesati toate tipurile de surse video: – BlueRay, streaming video, etc.

Cu Control4 puteti adauga un sistem home theater in casa dumneavoastra fara a fi nevoie de remodelare.

Nu este nevoie sa distrugeti pereti sau sa incepeti sa construiti o alta casa pentru a va bucura de beneficiile unui sistem home theater impresionant. Sistemul Control4 poate accesa foarte usor toate filmele din colectia dumneavoastra si poate coordona echipamentele necesare unui home theater: incintele acustice, televizorul, proiectorul, ecranul de proiectie, luminile, DVD-playerul, etc.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *