Control4 – Controlul climei

Controlul climei, al draperiilor sau jaluzelelor si a altor echipamente electronice din casa
Control4 va da posibilitatea de a va controla temperatura camerelor dumneavoastra permanent, astfel ca puteti seta o temperatura mai mare ziua in sufragerie si bucatarie in timp ce temperatura din dormitoare este diminuata, si invers in timpul noptii.

Dimineata, cand va treziti, in locul ceasului desteptator care este atat de enervant pentru toti, puteti crea o scena de “Buna dimineata”, astfel ca incepand cu o anumita ora, jaluzelele se vor trage usor automat, lasand lumina zilei sa intre, televizorul poate porni cu un volum care va creste din ce in ce mai mult pana la o limita permisa, sau in locul televizorului puteti configura sistemul audio sa redea un anumit playlist, in timp ce cafetiera porneste in bucatarie.
Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti ochii si sa va bucurati de o noua zi!

Daca sunteti preocupat de consumul energetic atunci pur si simplu setati sistemul Control4 sa controleze facilitatile casei in functie de sezon. Control4 poate diminua intensitatea luminilor doar cu un mic procent: ochii dumneavoastra nu vor observa diferenta, dar aceasta va fi vizibila pe factura de curent.
Puteti utiliza, de asemenea, senzori de miscare pentru a activa automat luminile cand va aflati intr-o camera si pentru a le dezactiva atunci cand camerele sunt neocupate.

Majoritatea termostatelor ofera un anumit grad de programabilitate, insa pentru o casa e nevoie de mai mult. Control4 poate diminua temperatura cand vizionati un film sau cand aprindeti semineul sau poate creste temperatura dimineata, inainte de a va trezi.
Setarile dumneavoastra pot fi activate prin apasarea unui singur buton sau pot fi concepute in asa fel incat sa se execute automat pe baza de anotimp, ora din zi sau temperatura de afara.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *