,

Amina – Difuzoare Invizibile

Amina Technologies Ltd este unul din cei mai buni producatori de difuzoare plate din lume, oferind solutii de inalta calitate pentru varietate mare de aplicatii atat comerciale cat si rezidentiale, de la Sali de conferinte la teatre de pe Broadway, de la locatii de cult la muzee, oferind solutii arhitectilor, designerilor si tuturor clientilor cu dorinte de desing speciale.

Produsul – Aparitia sistemului vibrator de mare putere transferat unui panou a dat nastere unui difuzor cu adevarat nevazut.

Acest tip de produs pentru tavane sau pereti poate fi acoperit in intregime putand reproduce un sunet de inalta calitate fara a afecta estetica patiului. Astfel acum se pot monta sisteme audio in fiecare camera evitand aspectul “tehno” .

Aceasta tehnologie are si avantajul unei dispersii mai bune a sunetului fata de difuzorul conventional, facand amplasarea si pozitia de ascultare mult mai flexibila. Latimea de 400mm fata usoara amplasarea in peretii standard gips-carton, dar daca exista o amplasare speciala, se pot crea si modele facute la comada

Aplicatii – AIW1X este modelul cel mai ieftin, fiind o sursa sonora potrivita pentru orice loc din casa unde este necesar un nivel redus al sunetului.

De la dormitor si bai si pana la bucatarii si holuri – poate oferi o inalta calitate a sunetului fara compromis in stil sau design. AIW3X este pentru orice parte a casei, inclusiv zonele principale de auditii sau camerele de cinema, unde un nivel mai ridicat este necesar.

AIW5X este conceput pentru spatiile speciale unde un nivel ridicat, dinamic si de inalta calitate al sunetului este necesar (ex. Sali speciale home cinema). In aceste spatii precum si in locatiile unde se doreste o redara extinsa o spectrului sonor, se recomanda adaugarea unui subwoofer.
Pentru cei cu o dorinta deosebita pentru un sunet foarte puteric pot adauga mai mult de un AIW5X pentru fiecare canal.
O aplicatie speciala este folosirea in spatiile umede – bazine, bai, saune, atat prin rezitenta la umiditate, cat si dispersia sonora mult mai buna intr-un mediu alcatuit integral din suprafete reverberante (apa, sticla, gresie, faianta).

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] Amina – difuzoare invizibile. Considerata cea mai buna solutie din lume pentru difuzoare de acest gen, Amina au realizat difuzoare care se ingroapa in perete si reusesc sa redea o calitate deosebita a sunetului. […]

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *