Smarthome Open Doors Timisoara 2016

În perioada 04-10 aprilie are loc în Timișoara salonul Smarthome Open Doors 2016.

Vizitatorii vor putea testa ultimele tehnologii pentru case inteligente și vor avea parte de demonstrații despre oportunitățile și inovațiile pe care acestea le aduc pentru confortul și divertismentul de acasă. Printre acestea amintim managementul îmbunătățit al energiei, controlul alarmelor și al supravegherii, al climatizării și al divertismentului audio-video.

O casă inteligentă este o idee inteligentă deoarece iluminatul, încălzirea, climatizarea, sistemele de securitate și supraveghere, sistemele audio și video, calculatoarele și telefoanele familiei comunică și lucrează împreună. Acestea interacționează fără intervenția utilizatorului sau pot fi comandate de la distanță: de pe canapeaua din living sau de pe o plajă de pe cealaltă parte a globului. Inițial sistemele smarthome erau apanajul luxului, dar în 2016 există soluții pentru orice locuință.

Evenimentul se adresează atât utilizatorilor casnici cât și profesioniștilor din domeniile conexe: actorii de pe piața imobiliară, designeri și arhitecți, instalatori si electricieni, profesioniști ai sistemelor de securitate și audio video.Salonul organizat de avdesign.ro și DeBoot se află la prima ediție și își propune informarea publicului despre ceea ce poate face o casă inteligentă pentru îmbunătățirea condițiilor de locuit, despre cum se poate transforma o casă obișnuită în smarthome și care este procesul de proiectare al noilor locuințelor inteligente.

Intrarea este gratuită și necesită programare telefonică la: 0758 237 079, sau prin email la: smart_home@avdesign.ro

Programul de vizită este între 09-19, zilnic la sediul Deboot din Timișoara, strada Căpitan Damșescu, nr 25.
Mai multe detalii și pe pagina de Facebook a evenimentului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *