Sherbourn & Control4

Sherbourn Technologies planuieste la sfarsitul lui martie introducerea componentelor audio care sa incorporeze HC200 de la Control4 pentru a controla sistemele audio rezidentiale si cele multi-camera.

PMC-2, preamp./procesorul 7.1 si PMR-7125 receiverul A/V 7.1 vor putea fi livrate la sfarsitul lui martie la preturi care nu au fost inca anuntate. Acestora li se va alatura un amplificatorul multi-canal 7-350, caruia ii lipsesc componentele Control4.

Preamplificatorul/procesorul PMC-2 se lauda cu procesor DSP dual-core, codecuri audio HD, control Ethernet, capabilitate HDMI 1.3a cu suport 3D, intrari si iesiri balansate pe toate canalele, un ecran full-color cu transparenta peste video, motor de scalare video GEnesis/Torino, si drivere disponibile pentru integrarea iPad-urilor si iPhone-urilor pentru a reda muzica stocata pe dispozitive precum si pentru a controloa componentele prin intermediul interfetei de utilizare disponibile.

PMR-7124 AVR – cu o amplificare de 7x125watt ofera caracteristici asemenatoare, inclusiv procesor DSP dual-core, compatibilitate HDMI 1.3a cu sport 3D, port de control Ethernet si drivere pentru iPhone/iPad.

Amplificatorul multi-canal 7-350 este evaluat la 7×350 watt in 8 ohmi avand un design high-efficiency clasa H. Pentru o mai mare eficienta acest model nu foloseste un ventilator ci un sistem de racire conventionala.

Aceste produse vor fi primele produse Sherbourn ce vor incorpora sistemele Control4.

Sherbourn a fost achizitionat in urma cu o luna de Jade Design, producatorul de echipamente audio rezidentiale si profesionale. Jade mai detine de asemenea si Emotiva Audio.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *