RBH Sound – Seria Visage

RBH Sound au fost printre primii pioneri ai sunetului care au vazut necesitatea sistemelor de boxe incastrate in tavan care sa aiba un sunet excelent si sa fie rentabile ca si pret. Nefiind multumiti doar cu crearea unui oricare sistem de boxe de tavan care sa scoata o muzica de fundal de o calitate decenta, RBH Sound a pornit in crearea unei intregi serii de boxe de tava de calitate inalta, care sa multumeasca nu numai standardele inalte ale companiei cat si standardele clientilor.

RBH Sound lanseaza noua serie Visage: design nou, grila metalica micro-perforata sustinuta cu ajutorul magnetilor pentru o instalare mai usoara si mai rapida, grila poate fi vopsita pentru a face ca difzuoarele sa se incadreze perfect in design-ul spatiului.

Urmatoarele componente de inalta calitate au fost selectate de inginerii RBH Sound pentru a fi asamblate in produsele din noua serie de difuzoare incastrate in tavan.

VA-615 – Visage Series – RBH Sound

VA-615: Modelul VA-615 imbina calitatea sunetului si valoarea produsului inrudit, A-615, si noul design modern caracteristic seriei Visage. Avand un difuzor de frecvente joase (woofer) de 6½ inch, un difuzor de frecvente inalte (tweeter) de 3/4 inch si intrerupatoare pentru controlului nivelului pentru woofer si tweeter (-3dB/0dB/+3dB), difuzorl de tavan VA-615 va furniza cu siguranta un sunet de inalta performanta in orice camera.

VA-615DS – Visage Series – RBH Sound

VA-651DS: Aceasta incinta acustica de tavan combina performanta unui VA-615 cu convenienta unui desgin multi-canal. Conceput ca o incinta acustica pentru orice spatiu, fie comercial sau rezidential, VA-615DS furnizeaza sunet pe ambele canale, dintr-o singura incinta acustica pentru spatii mici, sau pentru proiectele cu buget restrans.
Pentru home theater, VA-615DS poate fi utilizat ca o incinta acustica surround di/bi-polara, furnizand un sunet surround de inalta calitate dintr-o locatie discreta.
Pentru locatiile in care spatiul de pozitionare a incintelor acustice surround este foarte limitat, o pereche de VA-615DS pot fi pozitionate si configurate in asa fel incat sa furnizeze sunetul atat pentru incintele laterale cat si pentru cele de spate ale unui sistem home theater, permitand posibilitatea experientei unui sistem 7.1.

VF-615 – Visage Series – RBH Sound

VF-615: Un upgrade al performantei sunetului unui VA-615, acest difuzor de tavan utilizeaza un woofer din fibra ce sticla tesuta si un tweeter cu dom pivotant din aluminiu pentru a furniza un sunet precis pe intreaga gama de frecvente. Aditional design-ului discret, VF-615 incorporeaza de asemenea si intrerupatoare pentru frecventele inalte si cele joase, permitand optimizarea calitatii sunetului pentru fiecare instalare. Acest difuzor este menit sa fie auzit, si nu vazut.

VM-615 – Visage Series – RBH Sound

VM-615: Mult apreciatul MC-615 cu designul discret specific seriei Visage, VM-615 duce realizarile la urmatorul nivel cu difuzorul de frecvente joase (woofer) de aluminiu de 6½ inch si difuzorul de frecvente inalte (tweeter) cu dom pivotant din aluminiu. Aceste componente de inalte calitate din alumniu permit furnizarea unui sunet full range foarte detaliat. VM-615 este adaptat la sunetul incintelor acustice de perete sau de podea din seria MC, facandu-l cel mai flexibil si popular model din seria Visage.
VM-615 este vedeta seriei Visage, indiferent daca este folosit ca componenta a unui sistem home theater sau al unui sistem audio pentru intregul spatiu.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *