RBH lanseaza noul website

La inceputul lui martie RBH Sound – producatorul de incinte acustice de inalta fidelitate si de sisteme audio personalizate pentru aplicatii stereo, home cinema si multi-room – a anuntat lansarea noului site al companiei www.rbhsound.com.

Incorporand imbunatatiri solicitate de utilizatorii sai si o modalitate usor de inteles de a livra si comunica informatia, noul website reflecta angajamentul companiei pentru clientii sai.

Organizate dupa tip si serie, utilizatorii pot dobandi cu usurinta informatiile necesare despre incintele acustice produse de RBH Sound.

Presedintele companiei, Roger B. Hassing, si-a exprimat satisfactia cu referire la noul site: “Suntem foarte multumiti cu noul website”.
“La fel cum procedam si cu dealerii nostri, am acordat mare atentie cererilor si comentariilor lasate de vizitatorii website-ului. Echipele de marketing si de grafica au facut o treaba excelenta cu redesign-ul site-ului, asigurandu-se sa furnizeze vizitatorilor o experienta mai buna in navigarea site-ului. Suntem nerabdatori sa auzim parerile tuturor despre noul site. Tinand cont de comentariile pozitive deja primite despre noul design, sunt sigur ca am facut ceva bine!”

RBH Sound este cunoscuta pentru seria premiata de incinte acustice Signature, disponibila in 30 finisaje.

Pe langa noul design site-ul vine si cu o pagina speciala unde vizitatorii pot vizualiza diferite mostre ale finisajelor posibile, si mai important, noul site aduce de asemenea si o serie noua de produse, seria SX, pe care o vom prezenta in detaliu intr-un post viitor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *