Lamina Sol – Ales de Cartier

Cartier – renumitul producator de bijuterii si ceasuri din Paris alege spoturile led din gama Lamina Sol pentru a ilumina cabinetele in care sunt expuse bijuteriile. Incepand cu magazinul din Bruxelles, Belgia, toate magazinele Cartier vor folosi aceste led-uri pentru a scoate in evidenta produsele expuse.

Sylvain Chabot, administratorul firme JC Lampes SRL care distribuie produsele Lamina in Franta spune:

Cartier a ales spoturile cu Led de la Lamina pentru doua motive: calitatea iluminarii este exceptionala, produsul avand abilitatea de a evidentia puternic bijuteriile, si prin utilizarea led-urilor Lamina Sol mentenanta se face foarte usor.

Suntem foarte mandrii ca o companie respectata cum este Cartier au ales produsul nostru” anunta Frank M. Shinneman, presedintele si CEO Lamina. “Este cu adevarat o dovada a superioritatii clare si inovatoare, intr-un numar de aspecte, pe care produsele Lamina le reprezinta.

Compania franceza JC Lampes a lucrat impreuna cu designerul Cartier si Lamina pentru a incorpora led-urile in cabinete.

Initial au fost trimise mostre ale produselor Lamina catre designerul Cartier, care le-a testat si eventual a decis sa foloseasca produsul in toate cabinetele existente.

Cartier are nevoi specifice in ceea ce priveste culoarea iluminarii” spune Chabot (JC Lampes). “Ei au cerut spotul cu Led Sol MR16 cu un numar specific de binning pentru ca acela era cel care crea culoarea corecta de lumina alba pentru a evidentia bijuteriile“. Binning este o tehnica folosita de producatorii de led-uri pentru a clasifica produsele in functie de diverse criterii.

Mentenanta a fost de asemenea un factor cheie cand au fost alese produsele Lamina ca standardul Cartier. “Iluminarea cu fibra optica pe care o folosea Cartier in trecut avea nevoie de mentenanta anuala, lucru care era dificil si costisitor“, spune Chabot. “Spoturile Lamina vor rezista cel putin 5 ani, si daca este nevoie sa se schimbe lampa atunci decat se deschide cabinetul si se inlocuieste pur si simplu“.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *