Control4 – Automatizare Cabinet Medical

Cabinet medical din New York automatizat cu Control 4.

Anthony J NG, gastroenterologist cu experienta de aproape 10 ani in domeniu si-a instalat un sistem de automatizare Control 4 in cabinetul sau medical. Diferenta s-a observat imediat: usurinta cu care Anthony si angajatii sai pot porni sau opri echipamentele medicale, luminile, televizoarele sau muzica din camerele de asteptare a transformat experienta angajatiilor cat si a clientilor.

Modul in care folosim Control 4 in cabinetul nostru include si setarea de anumite scene pre-programate in functie de cum incep sau se termina procedurile medicale. Toate sunt automatizate: apesi un buton, luminile se sting si echipamentele intra in functiune.

De la comfortul pacientilor la controlul pe care trebuie sa-l aiba un doctor asupra echipamentelor sale, de la camerele de asteptare, toalete, apelurile catre asistenta la camerele de recuperare, toate acestea sunt importante si toate acestea sunt automatizate cu Control 4.

Sunt lumini indicatoare care anunta angajatii cabinetului medical in momentul in care cientii au nevoie de ajutor.

Unul din aspectele grozave ale unui sistem de automatizare Control4 este faptul ca poti adauga cati senzori vrei, asa stii daca o usa a fost deschisa sau daca vreun echipament medical a fost accesat.

Am primit feedback pozitiv atat de la pacienti cat si de la angajati. Automatizarea intregului cabinet a schimbat pozitiv rapiditatea cu care ne ajutam clientii si comunicarea intre angajati si pacienti este mult mai facila acum.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *